00:08:34 02.03.2024
Stiri

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție a fost REȚINUT

Actualitate 19.01.2021 16:08 Vizualizări1898 Autor: Ziarul National
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție a fost REȚINUT


Procurorul-șef suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost reținut, din nou, de către procurorii PCCOCS, la ora 14:00. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către avocatul acestuia.

Avocații acestuia susțin că Morari ar fi fost reținut ilegal și ar fi o răzbunare a procurorului general, Alexandr Stoianoglo, care a fost aspru criticat de șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție.

Citește și: VIDEO // Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, cercetat PENAL în mai multe dosare: Procurorul general spune cum îl proteja Viorel Morari pe Plahotniuc și cum a adunat averi de cel puțin 20 de milioane de lei

Menționăm că astăzi, 19 ianuarie, la ora 14:00, Viorel Morari a fost citat de Procuratura Generală pentru a i se aduce noi acuzații într-un alt dosar penal.

CITIȚI și PROCUROR să fii, NOROC să ai: Cum lua ANRE decizii în favoarea afacerilor de familie ale fostului procuror-șef de la PA, Viorel Morari. Avere impresionantă, documentată de SIS

Amintim că, anul trecut, Viorel Morari a fost reținut în data de 10 ianuarie. Acesta a fost reținut pentru „abuz în serviciu” și „fals în acte”, după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a dispus efectuarea controalelor la Procuratura Anticorupție și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md