03:51:42 24.09.2018
 
Stiri

Un chișinăuean și-a comandat un computer în valoare de peste 1,5 mii de euro și a umblat pe drumuri să-și recupereze avansul: Ce era cu acest produs

Economie 14.08.2018 13:39 Vizualizări807 Autor: Ziarul National
Un chișinăuean și-a comandat un computer în valoare de peste 1,5 mii de euro și a umblat pe drumuri să-și recupereze avansul: Ce era cu acest produs
Poză simbol

Un bărbat din Chișinău și-a comandat, prin intermediul unui magazin online din R. Moldova, un computer în valoare de 1 565 de euro, adică mai bine de 30 de mii de lei, iar produsul urma să ajungă la el în termen de până la o lună.

Consumatorul a plătit un avans de 300 de euro sau aproape 6 000 de lei, primind în schimb doar un talon de garanție, nu și un bon fiscal pentru confirmarea efectuării plății.

În timp ce aștepta comanda, reprezentanții magazinului online l-au contactat pentru a-i propune clientului modificări asupra sistemului de operare a computerului, inclusiv utilizarea tastaturii în limba rusă, fapt care l-a pus pe ultimul în gardă, ca și documentul eliberat la achitarea avansului.

Astfel, bărbatul a cerut banii înapoi și a renunțat la computerul „modificat”, având dubii asupra originalității acestuia, dar agentul economic nu i-a întors banii.

Cumpărătorul a mers Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravgherea Pieței și așa și-a recuperat avansul de aproape 6 000 de lei pe care îl achitase magazinului online.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md