04:37:29 03.03.2024
Stiri

Vlad Plahotniuc îi RĂSPUNDE TRANȘANT lui Mihai Ghimpu, după ce ultimul a lansat mai multe acuzații

Politică 08.09.2017 11:00 Vizualizări8103 Autor: Ziarul National
Vlad Plahotniuc îi RĂSPUNDE TRANȘANT lui Mihai Ghimpu, după ce ultimul a lansat mai multe acuzații


Partidul Democrat (PD) consideră că acuzațiile aduse ieri-seară de Mihai Ghimpu la adresa formațiunii și liderului acesteia, Vlad Plahotniuc, sunt lipsite de credibilitate.

„Partidul Democrat consideră acuzaţiile făcute mai nou în spaţiul public de către liderul PL, Mihai Ghimpu, ca fiind exprimarea unei stări emotive puternice, nu a unei atitudini politice. Aceste acuzaţii sunt lipsite de credibilitate şi adevăr”, se arată într-un comunicat de presă al PD.

Potrivit democraților, toate aceste acuzații au început să apară „odată cu demararea unor anchete pe linia combaterii corupţiei, care au vizat şi reprezentanţi ai PL”.

„Aceste anchete au ca obiect cazuri semnalate repetat şi insistent de societate privind acte de corupţie din mai multe instituţii ale statului, în special din Primăria municipiului Chişinău. Considerăm că astfel de cazuri trebuie soluţionate pe cale legală, nu prin politizarea lor, nu prin campanii de denigrare sau presiuni politice”, se mai arată în comunicat.

Amintim că Mihai Ghimpu a declarat ieri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că arestările din sânul PL ar fi fost făcute la comandat liderului PD, Vlad Plahotniuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md