18:53:53 13.07.2024
Stiri

Un nou dosar PENAL pe numele lui Igor și Galina Dodon. Cei doi au fost recunoscuți în calitate de BĂNUIȚI

Actualitate 03.02.2023 13:21 Vizualizări3490 Autor: Ziarul National
Un nou dosar PENAL pe numele lui Igor și Galina Dodon. Cei doi au fost recunoscuți în calitate de BĂNUIȚI


Procuratura Anticorupție a dispus astăzi, 3 februarie, recunoașterea în calitate de bănuiți a ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon, soției acestuia, Galina Dodon, și medicului ce a „confecționat documentul medical fals”, în baza căruia familia Dodon urma să meargă alături de fiul lor la salinele de la Târgul Ocna, România.

Citește și: DOC // Ion Ceban a deconspirat MINCIUNA lui Dodon și a medicului de familie, soția unui consilier municipal PSRM, care a organizat „reabilitarea” de peste hotare a fiului acestuia. „Va răspunde pentru ILEGALITATEA pe care a comis-o”

Mai exact, medicul este bănuit de confecționarea și deținerea documentelor oficiale false, care acordă drepturi.

Citește și: Procurorii cer arest la domiciliu pentru Igor Dodon și DEZVĂLUIE cacealmaua cu „reabilitarea” de peste hotare a fiului acestuia: Medicul nu cunoaște pacientul și a aplicat ștampila la rugămintea soției unui consilier municipal socialist

În același timp, ex-președintele R. Moldova împreună cu soția sa sunt bănuiți în deținerea și folosirea documentului oficial fals, care acordă drepturi, precizează Procuratura Anticorupție.

Citește și: După ce a fost prins cu MINCIUNA, Dodon anunță că NU mai pleacă în România. Acesta invocă PRESIUNI asupra medicilor și e revoltat că PROCURORII i-au interzis soției să-l însoțească

Menționăm că, în baza acestui document, inculpatul Dodon Igor a solicitat și obținut acceptul judecătorilor Curții Supreme de Justiție să părăsească R. Moldova.

Aceeași solicitare a fost înaintată și de învinuita Dodon Galina, însă magistrații au respins-o. În cele din urmă, Igor Dodon, cercetat penal în mai mule dosare, a renunțat să mai meargă cu fiul său la „tratamentul de reabilitare” din România.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md