13:21:23 04.06.2023
Stiri

Un nou dosar PENAL pe numele lui Igor și Galina Dodon. Cei doi au fost recunoscuți în calitate de BĂNUIȚI

Actualitate 03.02.2023 13:21 Vizualizări3051 Autor: Ziarul National
Un nou dosar PENAL pe numele lui Igor și Galina Dodon. Cei doi au fost recunoscuți în calitate de BĂNUIȚI


Procuratura Anticorupție a dispus astăzi, 3 februarie, recunoașterea în calitate de bănuiți a ex-președintelui R. Moldova, Igor Dodon, soției acestuia, Galina Dodon, și medicului ce a „confecționat documentul medical fals”, în baza căruia familia Dodon urma să meargă alături de fiul lor la salinele de la Târgul Ocna, România.

Citește și: DOC // Ion Ceban a deconspirat MINCIUNA lui Dodon și a medicului de familie, soția unui consilier municipal PSRM, care a organizat „reabilitarea” de peste hotare a fiului acestuia. „Va răspunde pentru ILEGALITATEA pe care a comis-o”

Mai exact, medicul este bănuit de confecționarea și deținerea documentelor oficiale false, care acordă drepturi.

Citește și: Procurorii cer arest la domiciliu pentru Igor Dodon și DEZVĂLUIE cacealmaua cu „reabilitarea” de peste hotare a fiului acestuia: Medicul nu cunoaște pacientul și a aplicat ștampila la rugămintea soției unui consilier municipal socialist

În același timp, ex-președintele R. Moldova împreună cu soția sa sunt bănuiți în deținerea și folosirea documentului oficial fals, care acordă drepturi, precizează Procuratura Anticorupție.

Citește și: După ce a fost prins cu MINCIUNA, Dodon anunță că NU mai pleacă în România. Acesta invocă PRESIUNI asupra medicilor și e revoltat că PROCURORII i-au interzis soției să-l însoțească

Menționăm că, în baza acestui document, inculpatul Dodon Igor a solicitat și obținut acceptul judecătorilor Curții Supreme de Justiție să părăsească R. Moldova.

Aceeași solicitare a fost înaintată și de învinuita Dodon Galina, însă magistrații au respins-o. În cele din urmă, Igor Dodon, cercetat penal în mai mule dosare, a renunțat să mai meargă cu fiul său la „tratamentul de reabilitare” din România.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Macarie 03.02.2023 18:14

Porcul dodon și Scoafa galina au furat și au umblat cu minciuna !

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md