07:52:09 06.12.2021
Stiri

Stoianoglo, încă 30 de zile de AREST la domiciliu: „Continuă bătaia de joc în raport cu mine. Eu am crezut că noi am depășit perioada statului capturat”

Actualitate 03.11.2021 18:00 Vizualizări1304 Autor: Ziarul National
Stoianoglo, încă 30 de zile de AREST la domiciliu: „Continuă bătaia de joc în raport cu mine. Eu am crezut că noi am depășit perioada statului capturat”


Procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, va rămâne în arest la domiciliu și pentru următoarele 30 de zile. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a aprobat astăzi prelungirea mandatului de arest, la cererea procurorului de caz Victor Furtună.

„Eu am crezut că noi am depășit perioada statului capturat, am crezut că vor fi alte valori, alte principii. Și asta nu doar în activitatea Procuraturii, dar în viața noastră de zi cu zi. Credeam că oamenii vor percepe altfel situația din țară, dar cu regret avem ce avem. Continuă bătaie de joc în raport cu mine”, a declarat procurorul general suspendat.

CITIȚI și Procurorul Victor Furtună oferă DETALII despre infracțiunile care ar fi fost comise de Stoianoglo și raționamentul pentru care solicită 30 de zile de AREST: „S-a constatat că a favorizat un grup criminal organizat…”

Potrivt lui Stoianoglo, procurorul de caz Victor Furtună nu ar fi prezentat probe suplimentare, care să justifice menținerea sa în arest.

„Procurorii nu au prezentat nicio probă suplimentară. Cum și-a motivat procurorul demersul de a fi prelungit mandatul de arest pe numele meu? Că infracțiunile pe care le-am săvârșit eu reprezintă un pericol pentru stat. Eu am explicat că nu reprezint pericol nici pentru oameni, nici pentru stat, nu am de gând să plec din țară. Eu sunt procuror general al țării și mai mult ca atât, eu nu am încălcat cu nimic legea penală. Astea sunt niște insinuări, interpretări și eu sper că și procurorii, și instanța se vor clarifica și vor da o apreciere corectă, obiectivă și legală”, a precizat acesta.

Amintim că Alexandr Stoianoglo a fost reținut pe data de 5 octombrie curent, iar când au expirat cele 72 de ore, a fost plasat în arest la domiciliu printr-o încheiere a Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Procurorul general suspendat este cercetat penal pentru că ar fi favorizat o grupare criminală, fapt respins de către Stoianoglo.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md