09:04:11 07.06.2020
 
Stiri

Singurul deputat care RECUNOAȘTE deschis că s-a văzut în SUA cu Plahotniuc. Despre ce au discutat? S-a întâlnit și Pavel Filip cu fostul lider al PD în America? „Este energic și la fel de activ...”

Politică 19.03.2020 21:12 Vizualizări5312 Autor: Ziarul National
Singurul deputat care RECUNOAȘTE deschis că s-a văzut în SUA cu Plahotniuc. Despre ce au discutat? S-a întâlnit și Pavel Filip cu fostul lider al PD în America? „Este energic și la fel de activ...”


Deputatul grupului „Pro-Moldova”, Vladimir Cebotari, recunoaște că s-a văzut în SUA cu Vlad Plahotniuc, cel care în iunie 2019 a părăsit R. Moldova. Acesta spune că era în SUA, într-o vizită privată, iar Plahotniuc l-a sunat. Cei doi s-au văzut și au discutat „degajat” despre mai multe lucruri, nu și despre politică, zice Cebotari.

Întrebat dacă întrevederea a avut loc în Miami, unde s-ar afla acum Plahotniuc, deputatul a spus că "mai puțin contează" acest lucru.

„Vara m-am văzut. Dacă am spus autorităților? Păi ce, dumnealui avea vreun statut într-un dosar? Vara m-am văzut. Era energic, plin de viață, la fel de activ, așa cum îl știe toată lumea. Singur am fost. Se discută diferite mituri, cât eram aproape de dumnealui... A fost multă lume mult mai apropiată de Vlad Plahotniuc. O singură dată m-am văzut cu dumnealui (de când a părăsit R. Moldova n.r.). Nu la el acasă. Ne-am întâlnit într-un local. Dumnealui a aflat că sunt în SUA și m-a sunat, după care ne-am intersectat. Nu am văzut bodyguarzi”, a declarat Cebotari în această seară, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Acesta a mai adăugat că a fost prima și singura discuție "degajată" pe care a avut-o cu Plahotniuc.

„A fost o discuție casual, fără angajamente, nepresată de timp... Atunci nici idee de „Pro-Moldova" nu era. Nu am discutat despre politică, pentru că nu avea poftă să discute despre asta”.

Întrebat dacă și Pavel Filip a avut o întrevedere în SUA cu Plahotniuc, deputatul „Pro-Moldova” a precizat că actualul lider al PD trebuie să facă lumină.

„Pe domnul Pavel Filip trebuie să-l întrebați și cred că el trebuie să răspundă. Va răspunde ce crede dânsul de cuviință și dvs. o să vă faceți concluziile”, a spus enigmatic Cebotari.

De asemenea, deputatul crede că mai e o cale lungă până când Vlad Plahotniuc ar putea fi expulzat din SUA. Dacă se va ajunge la asta, atunci Plahotniuc are oportunitatea să alegă în ce țară să fie deportat. Asta pentru că Plahotniuc ar fi cetățeanul mai multor state și are dreptul să aleagă unde să locuiască.

„Dacă sunt motive să fie reținut pe aeroport când vine? Eu am auzit o persoană (Igor Dodon n.r.) care spunea că s-au făcut mai multe demersuri în acest sens, însă aceastea s-au dovedit nefondate”, a conchis Cebotari.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.06.2020 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Prezidentul pmr și ...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md