12:22:52 25.09.2023
Stiri

PAS își RETRAGE candidatul pentru Primăria Bălți, după decizia CEC: Boris Marcoci urma să se „bată” cu independentul Nicolai Grigorișin, după eliminarea Marinei Tauber din cursa electorală

Actualitate 06.12.2021 15:49 Vizualizări2350 Autor: Ziarul National
PAS își RETRAGE candidatul pentru Primăria Bălți, după decizia CEC: Boris Marcoci urma să se „bată” cu independentul Nicolai Grigorișin, după eliminarea Marinei Tauber din cursa electorală


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) anunţă retragerea din cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi a candidatului său, Boris Marcoci.

Anunțul a fost făcut astăzi, la scurt timp după ce Comisia Electorală Centrală a decis că turul doi al alegerilor de la Bălți va avea loc pe 19 decembrie între candidatul independent Nicolai Grigorișin și candidatul PAS, Boris Marcoci.

PAS susține că a luat decizia „pentru a evita orice speculaţii”, după ce candidata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost eliminată din cursă pentru că nu a declarat toate cheltuielile de campanie și a depășit limita admisă de legislație.

CITIȚI și Candidatul independent Grigorișin și deputatul PAS, Boris Marcoci, vor lupta pentru fotoliul de PRIMAR al municipiului Bălți: „A fost o decizie JUSTĂ”

„Decizia urmează a fi formalizată de către forurile statutare ale partidului în decursul zilei de mâine”, se arată într-un mesaj al partidului aflat la guvernare.

Menționăm că Bors Marcoci a fost al treilea în preferințele de vot ale bălțenilor în primul tur organizat pe 21 noiembrie, după Marina Tauber (47,93%) și Nicolai Grigorișin (20,93%). Mai puțin cu cinci voturi decât Marcoci a obținut socialistul Alexandr Nesterovschi (14,08%), iar „bătălia” pentru Primăria Bălți ar putea avea loc între Nesterovschi și Grigorișin.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md