20:19:03 26.07.2021
 
Stiri

"Omul lui Dodon" de la CEC, acuzat că ar face tot posibilul pentru a BLOCA deschiderea secţiilor de votare peste hotare: "​Lebedinschi caută nod în papură – vrea scrisoare de la Merkel sau de la Biden..."

Actualitate 18.06.2021 12:47 Vizualizări4043 Autor: Ziarul National


Fostul consilier al lui Igor Dodon, secretarul Comisiei Electotale Centrale (CEC), Maxim Lebedinschi, este acuzat că ar încerca în continuare blocarea deschiderii mai multor secţii de votare peste hotare, deşi Curtea de Apel Chişinău a obligat autoritatea electorală să deschidă cel puţin 191 de secţii.

"Este incredibil ce face omul lui Dodon, Maxim Lebedinschi, în continuare. În cadrul consultărilor cu Ministerul Afacerilor de Externe, i se spune tranșant – ministerul poate obține autorizările necesare pentru toate cele 191 de secții de votare de peste hotare propuse, precum și că există resursele financiare necesare. Pentru toate.

Exact așa s-a făcut în toate scrutinele de până acum, inclusiv la alegerile prezidențiale. Lebedinschi, în schimb, caută nod în papură – ba că îi trebuie hârtie scrisă de la autoritățile statelor străine (scrisoare de la Merkel sau de la Biden de exemplu – sic!), ba că banii nu sunt de unde trebuie (probabil că vrea să fie din kuliok). Adică Lebedinschi face tot posibilul pentru a bloca deschiderea secțiilor de votare așa cum a decis Curtea de Apel Chișinău ieri", a declarat vicepreşedintele PAS, Sergiu Litvinenco.

CEC a organizat mai multe ședințe pentru a stabili cum să procedeze după decizia Curții de Apel care a obligat instituția sa deschide mai multe secții electorale peste hotare.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

SeVeN 18.06.2021 18:19

Oameni buni, da unde-s oare membrii normali din CEC, responsabili în faţa societăţii, promotorii adevăraţi ai valorilor democratice şi drepturilor omului? De ce toţi tac mâlc, ca nişte momâi, toţi au luat apă în gură, ca nişte laşi scârboşi, toţi au devenit, ca la comandă, minusculi şi practic inexistenţi, ca decidenţi legali în acest for electoral al RM, şi doar unul Lebedinschi vorbeşte, vorbeşte în numele tuturor, obstrucţionează, manipulează deschis, altfel spus, îşi şterge dispreţuitor picioarele de toţi ceilalţi realmente jalnici şi civic impotenţi "membri" ai CEC??? Auuu!!! Voi unde sunteţi, în ce văgăună v-aţi ascuns, mizerabililor, de frica bandei dodonovorilor?

ion 18.06.2021 23:45

Agonia dodonistilor - CEChistii lui Kulioc au atacat Decizia Curtii de Apel din 17 iunie.

Steluta 19.06.2021 01:52

Eu din Germania am votato pe spurcaciunea de Maia Sandu, dar acum o trimit in chizda masii, ca pizda de cum a luat puterea scumpeste tot in Moldova!

Eudochia 20.06.2021 12:17

In primul rind doamna Maia Sandu este o doamna și Rușine sa va fie sa va fie sa vorbiți irit in privința ei. Partea feminină trebueste sa fie respectata ori unde se va afla. Respect .

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md