07:30:49 19.06.2024
Stiri

Ion Ceban, candidat-SUPRIZĂ la alegerile PREZIDENȚIALE de pe 20 octombrie? „Am acces la sondaje interne... Încrederea este foarte mare și nu vom dezamăgi. Deciziile pe care le vom lua sunt în interesul cetățeanului și interesul țării”

Actualitate 22.05.2024 15:10 Vizualizări2531 Autor: ZiarulNational
Ion Ceban, candidat-SUPRIZĂ la alegerile PREZIDENȚIALE de pe 20 octombrie? „Am acces la sondaje interne... Încrederea este foarte mare și nu vom dezamăgi. Deciziile pe care le vom lua sunt în interesul cetățeanului și interesul țării”


Primarul capitalei, Ion Ceban, ar putea candida la alegerile prezidențiale din toamna curentă, după ce în 2023 a câștigat cel de-al doilea mandat de primar al Chișinăului. Deși anterior a declarat că nu este interesat, deocamdată, de funcția de președinte, acum lasă o portiță deschisă, în contextul „datelor unor sondaje interne”.

„În ultima perioadă, au fost foarte multe speculații și interpretări despre ce voi face eu în acest an, fără ca eu să mă expun în această privință. Am acces la datele unor sondaje interne, dar am văzut și le vedem pe cele publice. Vreau să vă mulțumesc mult pentru încrederea față de mine și de echipă. În special e vorba de cum abordăm diferite situații. Vă comunic că această încredere este foarte mare, iar noi nu vom dezamăgi și în continuare”, a spus Ceban într-un live pe Facebook.

Primarul a pretins că live-ul său ar fi fost bruiat în momentul în care dorea să se expună cu privire la candidatura sa pentru alegerile prezidențiale.

Astfel, Ceban promite că, în câteva zile, va anunța dacă va candida sau nu împotriva Maiei Sandu.

CITIȚI și SONDAJ // Maia Sandu, lider detașat în cursa pentru prezidențiale: Câte voturi ar strânge Stoianoglo și ce partide ar accede în viitorul Parlament

„În scurt timp, după o discuție cu colegii mei, voi anunța ce voi face, cum voi face. Această decizie nu este influențată din interiorul sau exteriorul R. Moldova, de experți, de recomandări. Va fi decizia noastră și a mea personală. Decizia va fi făcută publică în câteva zile. Vă rog să ne urmăriți și să transmiteți aceste informații mai departe. Deciziile pe care le luăm nu sunt bazate pe interpretări sau recomandările unor experți. Sunt în interesul cetățeanului de rând, în interesul țării și așa vom acționa și mai departe. Vă mulțumim pentru încrederea mare pe care o manifestați în raport cu echipa noastră și cu mine. Nu vom dezamăgi”, a conchis Ion Ceban.

Menționăm că deputatul Gaik Vartanean, colegul de partid al lui Ceban, a participat săptămâna trecută la întâlnirea organizată de concubina fugarului Veaceslav Platon, Natalia Morari, în care mai multe partide de opoziție, în special proruse, încearcă să desemneze un candidat unic pentru prezidențialele din toamnă. La discuții au mai participat Igor Dodon, Ion Chicu, Irina Vlah, Vlad Filat, Tudor Ulianovschi și Valeriu Ostalep.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md