09:49:01 22.10.2018
 
Stiri

VIDEO // Ion Ceban a venit la o întrevedere electorală a lui Năstase. „Azi e conferința mea. Mă intimidezi”. REPLICA lui Ceban

Alegeri 2018 25.05.2018 15:23 Vizualizări1909 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ion Ceban a venit la o întrevedere electorală a lui Năstase. „Azi e conferința mea. Mă intimidezi”. REPLICA lui Ceban captură privesc.eu

Candidatul PSRM la funcția de primar general, Ion Ceban, a venit astăzi la o întâlnire electorală organizată de contracandidatul său, Andrei Năstase, în municipiul Chișinău.

Năstase i-a cerut lui Ceban să plece, pentru că el a organizat conferința.

„Azi e conferința mea. Mă intimidezi, mă intimidează prezența ta aici. Acest individ mă încurcă. Vedem că ia amploare o nouă campanie de intoxicare a cetățenilor. Am acceptat dezbaterile în cadrul legal. Voi merge la Pro TV și TV8. Aștept o dezbatere și la Moldova 1. Dar presimt că aceste dezbateri se vor transforma în circ”, a spus Năstase.

„L-am găsit! Încă o diferență între mine și el. Am venit să ascult ce zice Andrei despre mine, văzând cum minte despre dezbaterile de ieri de la ProTV, la o întâlnire cu alegatorii săi. Singur. Fără bodyguard așa cum o face el. Am ascultat de toate. Normal că nu mi-a dat dreptul la replică. Neobișnuită impresie. Dar e o experiență. Merg la Accent TV la dezbateri, la care evident că a fost chemat, dar a refuzat. Două lucruri importante am obtinut:

1. A zis că vine de săptămâna viitoare la dezbateri, n-a specificat la care va fi el personal.

2. A recunoscut faptul că sediul PPDA de pe 31 august, este în proprietatea fratelui său”, a menționat Ion Ceban.Năstase le-a mai vorbit celor prezenți câteva minute despre familia sa, inclusiv despre mama care a fost operată astăzi a doua oară la ochi. „Să aibă grijă toți de mamele lor cum o iubesc eu pe a mea”, a spus candidatul cu referire la discuția telefonică lansată în spațiul public cu două zile înainte de turul intâi al alegerilor locale.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Marian 25.05.2018 15:56

Asa e toata campania electorala a lui Nastase, s-a victimizat pe toata durata campaniei, de la inceput pe mama sa , iar azi deja cu ajutorul lui Ceban , a inceput sa se victimizeze! Oamenii il voteaza doar din jale , cum si merita..

Rustin 25.05.2018 16:21

Năstase s-a chișat în pantaloni a doua oară după ce la văzut pe Ceban!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.10.2018 09:09 Nicolae Negru A patra cale sau Ideologia Juche în v...

19.10.2018 08:59 Nicolae Negru Politica urii

18.10.2018 10:02 Ziarul National Gheorghe Erizanu: Erdogan

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că sintagma „integrare europeană” trebuie introdusă în Constituția R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md