01:35:31 20.07.2024
Stiri

VIDEO // Candu îi aplică LOVITURA decisivă lui Dodon, care i-ar fi mulțumit lui Plahotniuc că l-a făcut președinte în 2016. „Vă prezint o CORESPONDENȚĂ foarte interesantă... Acum caut niște SURPRIZE de pe aplicația Bria...”

Actualitate 12.11.2020 13:19 Vizualizări14864 Autor: Ziarul National
VIDEO // Candu îi aplică LOVITURA decisivă lui Dodon, care i-ar fi mulțumit lui Plahotniuc că l-a făcut președinte în 2016. „Vă prezint o CORESPONDENȚĂ foarte interesantă... Acum caut niște SURPRIZE de pe aplicația Bria...”


Liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, insistă că nașul său, Vlad Plahotniuc, l-a făcut președinte în 2016 pe Igor Dodon. În acest sens, finul lui Plahotniuc prezintă o corespondență în care Igor Dodon i-ar mulțumi lui Plahotniuc și echipei sale. Mai mult, proaspătul președinte de acum patru ani ar fi spus că nu este trădător și nu va trăda.

„Igor Kremlinovici Dodon a devenit președinte cu ajutorul echipei domnului Plahotniuc și al echipei PD. Lucrul acesta e știut de foarte mulți oameni implicați în acele alegeri. El personal a recunoscut asta și a mulțumit echipei domnului Plahotniuc și domnului Plahotniuc, pentru că a devenit președinte”, a declarat Candu astăzi, într-un nou live pe Facebook.

Candu precizează că în acea perioadă, în 2016, echipele lui Dodon și Plahotniuc au făcut grupuri comune de comunicare.

Citește și: Un apropiat al lui Plahotniuc susține că Dodon a mers la fostul lider al PD, însoțit de PRIMA DOAMNĂ, pentru a-i mulțumi că l-a făcut președinte. „Dacă spune că nu este adevărat, ATENȚIE, s-ar putea să vă treziți cu dovezi”

„Zilele trecute, pe un telefon de-al meu mai vechi de model Blackberry, am găsit o corespondență foarte interesantă. Am făcut un print screen pe care o să-l public. În acel extras o să vedeți cum Igor Nicolaevici mulțumește echipei și spune că de fapt nu este un trădător și își va ține cuvântul și că el nu trădează pe nimeni. O să vedeți cine mai este în acel grup și care e corespondența. Mâine Dodon are live-ul său. Eu îl provoc pe Igor Kremlinovici Kuliok ca mâine să răspundă dacă e adevărat sau nu că a fost ajutat și chiar a mulțumit echipei care s-a implicat să-l ajute să devină președinte în 2016. Igor Nikolaevici, mai ții minte discuția de la ora 01:00, 14 noiembrie 2016, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale? Dragi prieteni, iată o confirmare în plus, despre care Dodon a mințit când a negat că nu a mulțumit echipei PD că l-a ajutat să devină președinte”, a precizat Candu.

Din grupul de pe Viber mai fac parte Constantin Botnari, Serghei Iaralov și Vasile B.

Serghei Iaralov îi transmite lui Dodon, potrivit imaginii de mai jos, că are încredere că se va ține de cuvânt. Și Constantin Botnari, poreclit „borsetka”, a adăugat că nu se îndoiește de faptul că Dodon se va ține de cuvânt.

După ce Igor Dodon a infirmat zilele trecute că ar fi fost ajutat de Plahotniuc să devină președinte și că, împreună cu soția sa Galina, a fost să-i mulțumească oligarhului, Candu spune că îi pregătește și alte surprize candidatului „independent”. Președintele „Pro Moldova” sugerează că Igor Dodon ar fi beneficiat de un telefon cu aplicația „Bria”, pe care Plahotniuc îl oferea tuturor oamenilor săi.

„Dar eu o să mai caut... Era așa un grup pe o aplicație „Bria”, știți cu toții despre asta, s-a mai vorbit. Eu o să încerc să mai caut niște lucruri interesante și, dacă reușesc, atunci mâine voi veni cu alte surprize. Dar vreau foarte mult ca mâine, poate în ceasul al 12-a, Dodon să ne spună... Dar de la așa mizerie nu poți să te aștepți la sinceritate”, a conchis Candu..


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md