22:17:11 29.05.2023
Stiri

Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ de la un apropiat al lui Plahotniuc. A mers la fostul lider al PD, însoțit de PRIMA DOAMNĂ, pentru a-i mulțumi. „Dacă spune că nu este adevărat, ATENȚIE, s-ar putea să vă treziți cu dovezi”

Actualitate 05.11.2020 08:30 Vizualizări4077 Autor: Ziarul National
Igor Dodon mai primește o LOVITURĂ de la un apropiat al lui Plahotniuc. A mers la fostul lider al PD, însoțit de PRIMA DOAMNĂ, pentru a-i mulțumi. „Dacă spune că nu este adevărat, ATENȚIE, s-ar putea să vă treziți cu dovezi”


Prima vizită a lui Igor Dodon, în calitate de președinte ales, ar fi fost la Vlad Plahotniuc. Acesta a fost însoțit de soția sa, Galina Dodon, a dezvăluit liderul „Pro Moldova”, Andrian Candu, finul de cununie al fostului lider al Partidului Democrat.

Potrivit lui Candu, în 2016, atunci când a câștigat în fața Maiei Sandu, președintele ales a mers la Plahotniuc să-i mulțumească pentru sprijinul acordat în alegeri.

„Nu am probe, dar știu că, în noaptea de după alegeri, Igor Nicolaevici împreună cu prima doamnă l-au vizitat pe Plahotniuc și i-au mulțumit pentru faptul că va fi președinte pentru patru ani. Îl provoc pe Igor dodon să iasă și să spună dacă este sau nu adevărat. Ar putea să spună că nu este adevărat. Dar dacă ignoră îndemnul meu și spune că nu este adevărat, atenție, s-ar putea chiar să vă treziți și cu dovezi”, a precizat Candu ieri, în cadrul unui live pe Facebook.

Candu a declarat și alaltăieri că Dodon ar fi primit „kulioace” de la Plahotniuc și nu poate fi vorba că ar fi luptat împotriva nașului său, așa cum se laudă.

Citește și: VIDEO // Imagini cu o ȘACOȘĂ în care ar fi fost între 600 și 800 de mii de euro, care ar fi ajuns la Dodon în ziua când negocia cu Plahotniuc crearea unei noi coaliții de guvernare și FEDERALIZAREA R. Moldova

„Igor Kremlinovici Kuliok, cunoscut și ca actualul preşedinte Dodon încă, ne vorbeşte nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc şi asta este, de fapt, cea mai mare realizare a lui (râde n.r.). Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns preşedinte cu ajutorul lui Plahotniuc şi al echipei PD, dar învinuiești contracandidata ta, Maia Sandu, că a fost în regim şi a lucrat? Dumneata ai luat „kulioace” cu bani şi ai fost susținut de Plahotniuc”, a declarat Candu într-o intervenție publică.

Igor Dodon a negat ieri-seară, în cadrul unei emisiuni de la Tv8, faptul că ar fi mers la Plahotniuc împreună cu soția în noaptea alegerilor din 2016.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md