11:22:13 24.01.2018
Stiri

FOTO // Trei tinere din R. Moldova au CUCERIT jurații de la „Vocea României”

Monden 09.09.2017 12:30 Vizualizări2074 Autor: Ziarul National

Axenia Sova, Catarina Sandu și Neonela Duplei sunt tinerele din R. Moldova care merg mai departe la concursul „Vocea României” de la Pro TV, după prima emisiune a sezonului șapte.

Axenia Șova a fost încurajată mereu de părinți să-și urmeze visul, iar pentru a-i oferi studii de calitate, mama ei a plecat acum zece ani în Italie unde muncește ca patiseră. Tânăra, care își face studiile la Cluj, i-a impresionat pe antrenori cu piesa „All That Jazz” și a mers în echipa lui Tudor Chirilă.Catarina Sandu este o altă tânără din stânga Prutului care a venit la „Vocea României” să-și împlinească un vis și să le arate părinților că poate reuși, chiar dacă ei nu i-au susținut acest hobby de a cânta. Smiley si Despot s-au duelat în replici pentru o convinge să intre în echipa lor, iar basarabeanca l-a ales pe Adi Despot.
Neonela Duplei i-a lăsat pe antrenori fără cuvinte când au auzit cum cântă „Hora din Moldova”. Loredana a fost cea care a luat-o în echipă, iar tânăra a povestit că lucrează într-un salon din București, după ce acasă, în R. Moldova, a avut o copilărie grea - mama ei s-a îmbolnăvit după ce a născut cei trei copii, iar tatăl a lăsat serviciul pentru a-i putea fi alături, nevoile familiei nefiind niciodată acoperite.Un alt moment frumos al serii l-a oferit Ion Calamanov, un tânăr din Chișinău care a mers cu soția, mama și cele două fiice în echipa de susținători la „Vocea României”. După ce a interpretat piesa, niciun jurat nu s-a întors, iar ulterior, după ce l-au văzut cum se și mișcă pe scenă, au regretat.

Următoarea emisiune „Vocea României” va fi duminică, cu începere de la ora 20.30.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
23.01.2018 14:00 Ziarul National Octavian Țâcu // Ce ar spune Machiave...

22.01.2018 08:50 Nicolae Negru Va îndrăzni mielul moldav să tragă de...

19.01.2018 09:10 Nicolae Negru De ce Alexandru Tănase nu are încrede...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md