11:55:38 22.07.2024
Stiri

Trebuie să se opereze de urgență! E la un pas să nu mai vadă scena! „Nu mai pot aștepta”

Monden 11.01.2017 14:30 Vizualizări2647 Autor: Ziarul National
Trebuie să se opereze de urgență! E la un pas să nu mai vadă scena! „Nu mai pot aștepta” Sursa: spynews.ro


Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar succesul ei a depășit granițele. Cu toate acestea, frumoasa artistă ascunde un secret teribil, iar acum, la început de an, este decisă să se trateze cât mai rapid, motiv pentru care și-a și amânat revenirea în țară.

„Am rămas, după Revelion, în Turcia. Trebuia să fac niște analize, am amânat prea mult. Trebuie să mă operez la ochi, vreau să scap de problemele de vedere pe care le am”, ne-a dezvăluit Otilia Bilionera.

De altfel, de-a lungul timpului, chiar dacă a încercat să țină secret, frumoasa cântăreață pare să se confrunte cu probleme la ochi de mai multă vreme. „Trebuie să port ochelari, nu văd prea bine obiectele. Așa că, după analize, mă operez, poate scap de problema asta, m-am săturat să nu disting obiectele din jur. Oricum, operația trebuie să o fac între concerte, așa că va dura până mă întorc în România”, ne-a mai spus Otilia.

e altfel, acesta este și motivul pentru care nu s-a întors încă în țară, ea preferând să meargă din Baku, acolo unde a cântat de Revelion, la Istanbul. „Sunt singură aici și nu m-am împăcat cu fostul. Am stat aici pentru că medicii sunt foarte dedicați”, ne-a mai explicat Otilia.

S-a despărțit de milionarul care o adora


Motivul despărțirii dintre cei doi nu a fost, încă, dezvăluit de artistă, ea preferând doar să anunțe că a renunțat, definitiv, la relația pe care o avea cu Angel, milionarul turc care o idolatriza. Cu toate acestea, surse din apropierea artistei ne-au dezvăluit că, în ultima vreme, logodnicul ei începuse să facă presiuni pentru ca ea să se mute în Turcia și că gelozia turcului devenea obositoare pentru vedetă, cântăreața preferând să pună punct unei relații în care era nevoită să explice de ce era nevoită să se îmbrace senzual pe scenă sau de ce nu mergea, săptămânal, la conacul din Turcia.

Sursa: spynews.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md