06:03:54 18.07.2024
Stiri

Nelly Ciobanu va cânta cu fiica sa

Monden 24.05.2014 16:00 Vizualizări7053 Autor: Doina Popov


Nelly Ciobanu va cânta cu fiica sa Sursa: Facebook

Nelly Ciobanu este mamă, soție și interpretă, ceea ce îi consumă mult timp și energie, însă reușește să le îmbine cu succes pe toate. Interpreta se ocupă intens atât de cariera sa muzicală, cât și de educația fiicei sale și îi răspunde la toate întrebările care o macină la vârsta ei. Artista spune că implicarea totală a părinților e primordială, iar Mirela nu duce lipsă de atenție și comunicare. Interpreta a dezvăluit pentru Ziarul NAȚIONAL la ce proiecte muzicale lucrează, ce planuri de vacanță are, dar și cum își petrece timpul atunci când se află în sânul familiei. Nelly Ciobanu a menționat că petrece mult timp muncind şi imprimând noi melodii. Astfel, artista va lansa în scurt timp o nouă melodie şi promite că în viitorul apropiat vor urma şi altele.

O piesă cu Mirela

Nelly Ciobanu va lansa curând o nouă piesă, care îi va completa repertoriul. Mai mult, deoarece se apropie Ziua Internațională a Copiilor, artista a pregătit un duet și cu fiica sa, Mirela. Ele vor cânta în cadrul concertului „Copii cuminți cu vedete părinți”, care are loc anual la Palatul Național. „Acum lucrez intens la noua mea melodie, care curând va fi mediatizată și va putea fi audiată de public. Iar Mirela va fi implicată împreună cu mine la concertul pentru copii.”

Ar fi mândră, dacă fiica îi va călca pe urme

Artista susține că și-ar dori ca Mirela să devină interpretă, însă nu poate decide în locul ei. „Fetița mea termină luna aceasta clasa a doua și, imediat cum iese în vacanță, va merge la tabără pentru două săptămâni. Referitor la planurile muzicale pentru fiică, mama cu tata o vor susține în orice moment, dacă ea va decide să meargă pe calea muzicii. Chiar voi fi mândră și bucuroasă, i-aș deschide ochii și i-aș oferi sfaturi utile. Depinde de ea deja, încă e devreme să presupunem. Tot ce pot să spun este că ea cântă bine și are auz muzical. Profesorul de pian mereu îmi spune că e talentată”, susține Nelly Ciobanu.

Planuri de vacanță

Chiar dacă pe timp de vară artiștii nu prea au de lucru și sunt mai pasivi, Nelly Ciobanu ne-a declarat că pentru ea este complicat să găsească timp liber pentru vacanță, întrucât are foarte mult de muncă. „Cu siguranță, vom pleca împreună cu familia în vacanță, însă nu știu în ce perioadă. Încă nu am planificat nimic din cauza programului meu încărcat. Ceea ce pot spune acum e că vom pleca la mare, dar după ce îmi îndeplinesc obligațiunile”, a declarat artista.

Familia, pe primul loc

Timpul liber, Nelly Ciobanu obișnuiește să-l petreacă cu familia, iar ocupația preferată este plimbarea prin pădure. „Imediat cum s-a încălzit afară, am fost cu soțul și fiica să admirăm natura. Ne place foarte mult să strângem flori, pe care evident că nu le rupem de la rădăcină, fiindcă avem grijă de natură. Când suntem toți trei împreună, nu ne plictisim niciodată, mereu avem ce să ne spunem. Discuțiile noastre sunt interesante și utile pentru Mirela. Consider că unele lucruri din viață trebuie neapărat spuse copilului de pe acum. Apar foarte multe întrebări la vârsta ei, iar noi ne străduim să le găsim răspunsuri inteligente, bine gândite, adecvate și delicate.

Și-ar dori al doilea copil

Deși a fost rezervată în a ne declara dacă planifică să mai aducă pe lume un copil, interpreta a dat de înțeles că nu ar fi împotrivă și că și-ar dori acest lucru. „Va fi așa cum va dori Dumnezeu. Eu îmi doresc, dar nu pot prezice nimic”, a conchis interpreta.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md