05:51:27 20.06.2024
Stiri

Târgul de Cariere // Un job pentru fiecare: Unde și când îl poți găsi

Social 30.09.2015 18:30 Vizualizări2058 Autor: Galina Munteanu
Târgul de Cariere // Un job pentru fiecare: Unde și când îl poți găsi


Peste 30 de companii și organizații caută forță de muncă la Chișinău la cea de-a 8-a ediție a Târgului de Cariere. Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultură și Istorie Militară (Casa Armatei), în perioada 2-3 octombrie curent, între orele 10.00-17.00. La târg sunt așteptați aproximativ trei mii de candidați, iar accesul este gratuit pentru toți cei interesați.

Evenimentul este îndeosebi pentru tinerii cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori.

Locurile de muncă disponibile acoperă mai multe domenii: de la automobile la industria alimentară, domeniul bancar, telecom, servicii, logistică și transport. Astfel, se caută de la profesori de limbă engleză la administratori baze de date, specialiști în aplicații informatice și în compensații și beneficii, customer service representative, service desk developer.

„De-a lungul timpului am observat în procesul de recrutare tineri cu potențial care vor să înceapă o cariera acasă. Pe aceștia îi încurajăm și îi sustinem să profite de cât mai multe oportunități ce contribuie la o carieră de succes. Vă așteptăm cu interes să facem cunostiință la standul nostru din cadrul Târgului de Cariere”, a declarat Laura Iancu, Director Resurse Umane la o companie din România.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din R. Moldova și România și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de agenția „Fapte”, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în marile orașe din România și în capitala R. Moldova și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră.

Târgul de Cariere a trecut deja de ediția cu numărul o sută.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md