03:24:43 16.04.2024
Stiri

Socialiștii, în frunte cu Batrîncea, au plecat la Moscova pentru a participa la forumul „Pentru libertatea națiunilor”. „A mers să se ÎNCHINE exact în perioada când regimul l-a anihilat pe Navalnîi... Doar că nu ei sunt alternativa Kremlinului”

Actualitate 19.02.2024 10:28 Vizualizări2400 Autor: Ziarul National
Socialiștii, în frunte cu Batrîncea, au plecat la Moscova pentru a participa la forumul „Pentru libertatea națiunilor”. „A mers să se ÎNCHINE exact în perioada când regimul l-a anihilat pe Navalnîi... Doar că nu ei sunt alternativa Kremlinului”


Vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii Blocului „Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Batrîncea, împreună cu membrul Comitetului executiv ai Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSR), Olga Cebotari, și deputatul Elena Beleacova, au fost la Moscova, unde au participat la lucrările forumului „Pentru libertatea națiunilor”.

Forumul a fost organizat de formațiunea „Edinnaia Rossia” (Rusia unită) pe 16 februarie, chiar în ziua în care a venit vestea despre moartea lui Alexei Navalnîi într-o închisoare din Rusia, principalul oponent al lui Vladimir Putin.

„Forumul a reunit delegați din 60 de țări din Europa și CSI, Asia și Orientul Mijlociu, Africa și America Latină. Participanții la forum au discutat tendințele și situația reală din mai multe țări, menționând inadmisibilitatea amestecului în afacerile interne ale statelor suverane”, se arată într-un comunicat de presă al PSRM.

Vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, a remarcat faptul că deplasarea socialiștilor la Moscova s-a produs chiar în ziua în care a murit Navalnîi.

„Vlad Batrîncea e la Moscova. A mers să se închine exact în perioada când regimul îl anihila pe principalul său oponent politic. Doar că ceea ce nu ştie unul din liderii socialiștilor moldoveni este că nu ei sunt adevărata alternativă a Kremlinului”, a scris Gherman pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md