10:52:40 22.07.2024
Stiri

Şi-a lăsat bebeluşul de șapte luni la creşă, dar a avut un adevărat şoc când a fost chemată de urgenţă de îngrijitori. Ce păţise copilul

Știri 18.04.2017 17:02 Vizualizări2240 Autor: Ziarul National
Şi-a lăsat bebeluşul de șapte luni la creşă, dar a avut un adevărat şoc când a fost chemată de urgenţă de îngrijitori. Ce păţise copilul sursa: cancan.ro


Femeia nici măcar nu bănuia că micuţa ei ar putea să fie ţinta unui atac oribil din partea unui copil de doi ani care se afla şi el în aceeaşi creşă.

Eliana tocmai fusese lăsată de mama ei la creşa Busy Hands, fără ca cineva să se gândească la vreo tragedie.

Micuţa adorabilă de șapte luni a fost ţinta unui copil de doi ani care a atacat-o fără milă. Imaginile cu rănile provocate au înfuriat internauţii.

Mama micuţei a fost şocată, nu ştia cum să reacţioneze. Aceasta a mărturisit pentru un post tv local, KRTV, că angajaţii i-ar fi sugerat la telefon că incidentul nu este grav. Furioşi, cei doi soţi au rugat angajaţii să le arate imaginile de pe camerele de supravegheri. O reală tragedie!!!Din video reiese că Eliana a fost muşcată de un copil de doi ani timp de un minut şi 29 de secunde. În tot acest interval, niciun angajat al creşei nu a intervenit. Fetiţa a fost dusă la medic unde a primit antibiotice deoarece muşcăturile erau atât de grave, încât putea face o infecţie urâtă. Cu toţii ştim că gura unui om este cel mai murdar loc!

Angajaţii creşei susţin că atacatorul, copilul de doi ani, este nou venit. „Copilul abia a venit la noi şi mama lui a neglijat să ne spună că este un copil care muscă”, a spus un angajat de la Busy Hands. Se pare că micuţul ar fi fost dat afară de la altă creşă tocmai pentru că muşcase un alt copil.

Sursa: cancan.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md