16:57:39 14.12.2017
Stiri

Ședința CMC a eșuat din lipsă de CVORUM. Silvia Radu: „Nu cred că certurile politice pot rezolva problemele locuitorilor mun. Chișinău”

Social 23.11.2017 13:12 Vizualizări1215 Autor: Ziarul National
Ședința CMC a eșuat din lipsă de CVORUM. Silvia Radu: „Nu cred că certurile politice pot rezolva problemele locuitorilor mun. Chișinău”

Ședința de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) a eșuat din cauza lipsei de cvorum.

Șeful fracțiunii liberale din CMC, Ion Ciobanu, a remarcat lipsa socialiștilor de la ședința de astăzi. „Cred că le e rușine de ce s-a întâmplat duminică și stau prin buruieni”, a spus liberalul.

În opinia lui Ciobanu, în ultimii doi ani socialiștii s-ar fi ținut numai de scandaluri în CMC și „singurul proiect de anvergură” al lor ar fi referendumul eșuat. Nici astăzi nu au venit la ședință unde urmau să fie discutate mai multe proiecte importante pentru municipalitate, inclusiv bugetul pentru anul viitor și proiectul rețelei „Dedeman”.

„Îmi pare rău. Nu cred că acest blocaj și certurile politice pot rezolva problemele locuitorilor mun. Chișinău”, a declarat și primarul interimar Silvia Radu care și-a exprimat speranța că la ședința de marțea viitoare a CMC consilierii se vor prezenta.

Socialiștii s-au declarat, la rândul lor, nemulțumiți vizavi de faptul că la ședințele CMC vine primarul interimar Silvia Radu.

„Rugăm executivul să nu intervină în legislativ, rugăm insistent ca să nu apară conflicte. Executivul să apară doar cand este invitat sau dacă are de apărat un proiect. Am prefera ca la aceste subiecte să apară domnul Grozavu”, a spus șeful socialiștilor din CMC, Ion Ceban.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 23.11.2017 12:45

Mars scula profesionala flocoasa ce stai cu botul la ugerul andropauzatului si paranoicului interlop Plahoita la dat cu sapa, la destupat gurile de scurgere, la adunat gunoaie, ca nu esti buna nici de sapun!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
11.12.2017 09:19 Nicolae Negru Alexandru Moșanu, un politician europ...

08.12.2017 09:19 Nicolae Negru Moscova se răzbună pe Plahotniuc?

04.12.2017 10:19 Nicolae Negru România, casa noastră

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
În ce situație credeți că ar avea mai mult de câștigat Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, la viitoarele alegeri parlamentare?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md