16:49:35 05.12.2019
 
Stiri

FOTO, SCANDALOS // Steagul R. Moldova, alături de cel al separatiștilor din Abhazia, la un eveniment de la Moscova, în prezența a doi deputați socialiști de la Chișinău

Politică 20.11.2019 11:52 Vizualizări2480 Autor: Ziarul National
FOTO, SCANDALOS // Steagul R. Moldova, alături de cel al separatiștilor din Abhazia, la un eveniment de la Moscova, în prezența a doi deputați socialiști de la Chișinău Facebook

Deputații socialiști Vasile Bolea și Bogdat Țîrdea au participat pe 19 noiembrie curent la Conferința internațională „Rolul interacțiunii între fracțiunile partidelor și blocurilor politice în colaborarea interparlamentară a țărilor CSI”, care s-a desfășurat la Moscova.

Un comunicat de presă al Parlamentului arată că evenimentul a fost organizat de Comitetul pentru afaceri CSI, integrare eurasiatică și relațiile cu compatrioții al Dumei de Stat a Federației Ruse, fiind prilejuită de aniversarea a 28-a a Comunității Statelor Independente.Pozele de la eveniment arată că, în rând cu drapelele oficiale ale mai multor state membre ale CSI, a fost postat și cel al Abhaziei, regiune separatistă nerecunoscută din Georgia.

Fostul deputat Grigore Petrenco condamnă faptul că deplasarea deputaților socialiști la Moscova este finanțată din bani publici, odată ce aceștia participă la evenimente alături de așa-ziși deputați și steaguri ale unor „republici” nerecunoscute.„De ce partea moldovenească, inclusiv Ambasadorul, a permis utilizarea simbolurilor de stat ale R. Moldova alături de cele ale unor entități nerecunoscute?”, a întrebat Petrenco.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Tarnacop 20.11.2019 19:39

Daca Vasea Bolea-i un simplu imbecil util, atunci Bogdan Cepiga, alias saigac zabalos, este un potlogar perfid, cum poate fi doar un kgebist. Sa tradeze, sa-si vanda prietenii, sa minta - asta-i esenta lor.( vezi exemplu V.Putin).

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2019 16:01 Ziarul National Victor Chirilă // Ministrul de Extern...

04.12.2019 15:09 Ziarul National Victor Munteanu // Adevărații regizor...

03.12.2019 12:31 Ziarul National Victor Chirilă // De ce tace Rusia?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md