16:25:46 16.07.2020
 
Stiri

FOTO, SCANDALOS // Steagul R. Moldova, alături de cel al separatiștilor din Abhazia, la un eveniment de la Moscova, în prezența a doi deputați socialiști de la Chișinău

Politică 20.11.2019 11:52 Vizualizări2998 Autor: Ziarul National
FOTO, SCANDALOS // Steagul R. Moldova, alături de cel al separatiștilor din Abhazia, la un eveniment de la Moscova, în prezența a doi deputați socialiști de la Chișinău Facebook


Deputații socialiști Vasile Bolea și Bogdat Țîrdea au participat pe 19 noiembrie curent la Conferința internațională „Rolul interacțiunii între fracțiunile partidelor și blocurilor politice în colaborarea interparlamentară a țărilor CSI”, care s-a desfășurat la Moscova.

Un comunicat de presă al Parlamentului arată că evenimentul a fost organizat de Comitetul pentru afaceri CSI, integrare eurasiatică și relațiile cu compatrioții al Dumei de Stat a Federației Ruse, fiind prilejuită de aniversarea a 28-a a Comunității Statelor Independente.Pozele de la eveniment arată că, în rând cu drapelele oficiale ale mai multor state membre ale CSI, a fost postat și cel al Abhaziei, regiune separatistă nerecunoscută din Georgia.

Fostul deputat Grigore Petrenco condamnă faptul că deplasarea deputaților socialiști la Moscova este finanțată din bani publici, odată ce aceștia participă la evenimente alături de așa-ziși deputați și steaguri ale unor „republici” nerecunoscute.„De ce partea moldovenească, inclusiv Ambasadorul, a permis utilizarea simbolurilor de stat ale R. Moldova alături de cele ale unor entități nerecunoscute?”, a întrebat Petrenco.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 20.11.2019 19:39

Daca Vasea Bolea-i un simplu imbecil util, atunci Bogdan Cepiga, alias saigac zabalos, este un potlogar perfid, cum poate fi doar un kgebist. Sa tradeze, sa-si vanda prietenii, sa minta - asta-i esenta lor.( vezi exemplu V.Putin).

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md