18:00:42 17.11.2018
 
Stiri

Șapte ministere din cele nouă au secretari generali de stat: Galbura NU a trecut la Apărare, deocamdată

Politică 20.10.2017 10:19 Vizualizări2036 Autor: Ziarul National
Șapte ministere din cele nouă au secretari generali de stat: Galbura NU a trecut la Apărare, deocamdată

Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, urmare a interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă în perioada 16 – 17 octombrie curent.

Astfel, secretar general de stat la Ministerul Apărării a fost ales Radu Burduja, deși printre candidați era și actualul viceministru interimar, Gheorghe Galbura, la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale secretar de stat va fi Boris Gâlcă, iar la Ministerul Justiției - Anatolie Munteanu.

Secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a fost ales Mihail Căpățână, iar la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării - Igor Șarov, cel care a deținut funcția de viceministru al Culturii. Iulia Iabanji-Costin a fost aleasă secretar de stat la Ministerul Economiei şi Infrastructurii, iar Iurie Ușurelu - la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Cancelaria de Stat precizează că termenele pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Finanţelor au fost prelungite.

În paralel se desfășoară concursul și pentru secretari de stat în cadrul ministerelor, unde și-au depus CV-urile peste 100 de persoane, inclusiv majoritatea actualilor viceminiștri:


Merită și prietenii tăi să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

12.11.2018 09:18 Nicolae Negru O altă perspectivă asupra furtului mi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md