18:55:25 22.09.2018
 
Stiri

Șapte ministere din cele nouă au secretari generali de stat: Galbura NU a trecut la Apărare, deocamdată

Politică 20.10.2017 10:19 Vizualizări1946 Autor: Ziarul National
Șapte ministere din cele nouă au secretari generali de stat: Galbura NU a trecut la Apărare, deocamdată

Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, urmare a interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă în perioada 16 – 17 octombrie curent.

Astfel, secretar general de stat la Ministerul Apărării a fost ales Radu Burduja, deși printre candidați era și actualul viceministru interimar, Gheorghe Galbura, la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale secretar de stat va fi Boris Gâlcă, iar la Ministerul Justiției - Anatolie Munteanu.

Secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a fost ales Mihail Căpățână, iar la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării - Igor Șarov, cel care a deținut funcția de viceministru al Culturii. Iulia Iabanji-Costin a fost aleasă secretar de stat la Ministerul Economiei şi Infrastructurii, iar Iurie Ușurelu - la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Cancelaria de Stat precizează că termenele pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Finanţelor au fost prelungite.

În paralel se desfășoară concursul și pentru secretari de stat în cadrul ministerelor, unde și-au depus CV-urile peste 100 de persoane, inclusiv majoritatea actualilor viceminiștri:


Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md