06:02:59 14.07.2024
Stiri

Sângele apă s-a făcut! Frați care se URĂSC de moarte

Monden 30.11.2017 20:40 Vizualizări4826 Autor: Ziarul National
Sângele apă s-a făcut! Frați care se URĂSC de moarte Sursa: okmagazine.ro


Nu se pot suporta reciproc, în ciuda faptului că s-au născut în aceeași familie și s-au avut… ca frații în vremurile lor bune. Ce s-a întâmplat cu ei, ce i-a determinat să înceapă războiul unul împotriva celuilalt?

Julia & Eric Roberts

A existat o perioadă în viața lor, când faimoasa actriță și fratele ei s-au înțeles de minune. Însă situația s-a schimbat radical din cauza obiceiului lui păcătos… de-a bea fără limită. Tot alcoolismul lui a fost de vină și pentru destrămarea idilei lui cu mama copilului său, Kelly Cunningham, care i-a dăruit-o pe Emma Roberts.

În toată nebunia despărțirii de Kelly, Julia i-a luat partea acesteia și nu l-a sprijinit pe fratele ei. Mai mult, i-a făcut rost lui Kelly de un avocat bun pentru a primi custodia Emmei. Când a aflat una ca asta, Eric s-a supărat crunt pe sora lui și, de-atunci, relația lor n-a mai fost niciodată cum era pe vremuri. În ciuda aparențelor că se înțeleg de minune, Eric a declarat, la un moment dat, că nu prea mai are nimic de-a face cu Julia, își vorbesc rar și se întâlnesc și mai puțin.

Alec & Stephen Baldwin

Cei doi frați sunt și-n ziua de azi la cuțite din cauza politicii. Da, da, ați citit bine. Frații Baldwin au ajuns să nu-și mai vorbească din cauza divergențelor politice care au început să apară în timpul campaniei electorale din 2016, când Steven s-a declarat mare fan a lui Donald Trump, iar Alec s-a dus chiar la SNL ca să facă glume la adresa președintelui ales al SUA. Stephen s-a enervat atât de tare pe fratele lui, încât a declarat, în cadrul emisiunii Fox and Friends, că n-a mai vorbit deloc cu Alec de mai bine de un an.

Jessica & Ashlee Simpson

Au trăit, încă de când se știu, vieți foarte asemănătoare, ceea ce nu a fost un lucru benefic relației lor, în sensul că s-a născut o concurență nesănătoasă între ele, care a declanșat niște tensiuni neplăcute. Astfel, amândouă și-au început cariera muzicală cam în același timp, după care tot amândouă au lăsat baltă ambițiile profesionale, pentru a se transforma în niște casnice care au grijă de soț și de copii.

Dar Ashlee n-a lăsat lucrurile așa, în 2004 revenind pe scena muzicală cu un single pop punk, denumit Shadow, care făcea referire la sora ei în umbra căreia trăia. Cele două surori au îngropat securea războiului abia în momentul în care părinții lor s-au despărțit, iar tatăl lor a fost diagnosticat cu cancer la prostată. În prezent, e posibil să se mai înțepe reciproc cu remarci ascuțite, însă încearcă amândouă să mențină situația cât mai civilizată cu putință.

Madonna & Christopher Ciccone

El este un designer de încălțăminte, iar ea… n-are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai mari staruri din lume. Ei, și de-aici, de la diferența uriașă dintre ei, a luat naștere și răfuiala care i-a dezbinat. Christopher i-a aplicat lovitura de grație surorii lui în 2008, când a scos pe piață cartea Life with My Sister Madonna, în care a spus lucrurilor pe nume despre viața Madonnei din spatele scenei. Individul a mers atât de departe în destăinuirile sale, încât a scris lucruri intime despre familia lor și a trecut în revistă câțiva dintre foștii iubiți ai superstarului pop. Chiar anul acesta Christopher a făcut-o pe sora lui „îngrozitoare”, susținând că Regina Pop a fost cea care l-a alungat pe fratele ei de la Hollywood. Păi și nu merita?

Sursa: okmagazine.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md