11:16:50 24.01.2018
Stiri

Salvador Dali a fost deshumat DEGEABA. Rezultat surprinzător după testele ADN

Monden 08.09.2017 07:30 Vizualizări1320 Autor: Ziarul National
Salvador Dali a fost deshumat DEGEABA. Rezultat surprinzător după testele ADN Sursa: realitatea.net

La mijlocul lunii iulie, trupul celebrului pictor suprarealist Salvador Dali a fost deshumat pentru prelevarea unei mostre de ADN în vederea stabilităţii paternităţii în cazul Pilar Abel. Testele ADN au demonstrat acum că femeia din Spania NU este fiica artistului.

Autoritățile au dat miercuri presei rezultatul analizei ADN după deshumarea surprinzătoare a lui Salvador Dali, transmite ITV News. Rezultatul infirmă presupoziția fantezistă a spanioloaicei Pilar Abel Martínez, de 61 de ani.

Femeia, născută în 1956, este o ghicitoare în cărți TAROT din orașul catalan Girona. Ea a susținut că mama sa, Antonia, a avut o relație amoroasă cu Dali în anii 1950. Dacă rezultatul ADN era pozitiv, femeia se putea îmbogăți peste noapte.

Deshumarea lui Dali a avut, în schimb, un alt rezultat-surpriză: celebra mustaţă a pictorului spaniol Salvador Dali a rămas intactă după 28 de ani de la înhumare, au constatat medicii legişti.

„Eram foarte anxios când mă gândeam la ce voi vedea (...) când a apărut mustaţa”, a declarat medicul legist Narcis Bardalet, la puţin timp după exhumare.„Era Salvador Dali Domenech, cu mustaţa şi părul său”, a spus omul care în urmă cu 28 de ani a pregătit cadavrul pentru înhumare.


„A fost un moment emoţionat şi pentru noi”, a declarat presei secretarul general al Fundaţiei Dali, Lluis Peruelas Reixach, evocând mustaţa arcuită atât de caracteristică pentru Dali.

O ghicitoare în cărţi de 61 de ani, Pilar Abel, a solicitat justiţiei să stabilească dacă celebrul pictor i-a fost sau nu tată. La aproape 30 de ani de la moartea lui Salvador Dali, la 23 ianuarie 1989, judecătorul care răspunde de dosar a dispus exhumarea solicitată de reclamantă, originară ca şi el din Figueras.

Sursa: realitatea.net

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
23.01.2018 14:00 Ziarul National Octavian Țâcu // Ce ar spune Machiave...

22.01.2018 08:50 Nicolae Negru Va îndrăzni mielul moldav să tragă de...

19.01.2018 09:10 Nicolae Negru De ce Alexandru Tănase nu are încrede...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md