18:35:04 26.05.2018
 
Stiri

REȚETĂ // Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi

Știri 10.01.2018 08:02 Vizualizări1526 Autor: Ziarul National
REȚETĂ // Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi sursa: eva.ro

E un preparat extrem de simplu, cu un gust şi o textură numai bune pentru o seară geroasă, DACĂ tot vine gerul!

Ingrediente:

- 1 kg cartofi
- 1/2 kg piept de pui
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- pătrunjel

Mod de preparare:

Dificultate: ușoară · Timp preparare: 40 de minute

Se curăţă, se spală şi se taie cartofii cubuleţe medii. Se pun la fiert împreună cu pieptul de pui tăiat tot cuburi în apă cu puţină sare. Ceapa se toacă mărunt şi morcovul se rade, iar apoi se adaugă peste cartofi şi pui după ce au stat pe foc aproximativ 15 minute.

Când apa scade şi compoziţia se leagă, se adaugă bulionul, sare şi piper după gust. Se mai lasă în jur de 10 minute şi se ia de pe foc. Adăugăm pătrunjel tocat.

Tocăniţa se poate servi cu murături sau salată de varză!

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!



Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.05.2018 09:04 Nicolae Negru Impasul și marea hodorogeală

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md