REȚETĂ // Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi
E un preparat extrem de simplu, cu un gust şi o textură numai bune pentru o seară geroasă, DACĂ tot vine gerul!
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1/2 kg piept de pui
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Dificultate: ușoară · Timp preparare: 40 de minute
Se curăţă, se spală şi se taie cartofii cubuleţe medii. Se pun la fiert împreună cu pieptul de pui tăiat tot cuburi în apă cu puţină sare. Ceapa se toacă mărunt şi morcovul se rade, iar apoi se adaugă peste cartofi şi pui după ce au stat pe foc aproximativ 15 minute.
Când apa scade şi compoziţia se leagă, se adaugă bulionul, sare şi piper după gust. Se mai lasă în jur de 10 minute şi se ia de pe foc. Adăugăm pătrunjel tocat.
Tocăniţa se poate servi cu murături sau salată de varză!
Sursa: eva.ro
Casă cu două etaje, construită pe un bloc de locuit din Chișinău: Autoritățile capitalei oferă detalii despre dezmăț
Rectorul Universității din București, Marian Preda, Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Moldova: „Este un titlu academic care mă onorează, dar mă și obligă”
DECIS // Votul prin corespondență, pilotat la scrutinul din toamna anului 2024, pentru cetățenii R. Moldova aflați în SUA și Canada: Opoziția va contesta inițiativa la Curtea Constituțională