06:12:10 01.07.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată nutritivă fără gluten

Social 02.04.2016 16:30 Vizualizări1477
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată nutritivă fără gluten

Intoleranța la gluten a devenit o epidemie globală. Mulți o explică prin consumul de produse înalt rafinate și procesate, pe care organismul nu le poate digera.

Ingrediente pentru 4 persoane

  • fasole roșie fiartă - 450 g
  • porumb zaharat conservat - 450 g
  • miez de floarea-soarelui - 100 g
  • soriz sau orez fiert - 100 de grame
  • frunze de salată verde
  • o legătură de pătrunjel
  • o sfeclă crudă rasă
  • un morcov crud ras
  • vlăstare verzi de ceapă
  • Pentru marinadă

  • ulei preferat
  • oțet de mere sau suc de lămâie
  • sare și piper negru
  • o lingură de miere
  • Pregătiți marinada, prin amestecarea tuturor ingredientelor, după gust.

    Amestecați legumele, cerealele și semințele într-un bol adânc, după care turnați marinada și amestecați cu grijă.

    Dacă doriți, serviți salata învelită în foi de lavaș de post, apoi tăiată rondele.

    Autor: Tamara Șchiopu
    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    14.05.2025 13:06 ZiarulNational Mihai Gribincea // Moscova rescrie is...

    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    Sondaj
    Ce scenariu pare mai realist?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte