18:55:23 22.09.2018
 
Stiri

RECLAMAȚII // Au mers la salon să se facă frumoase înainte de Paște, dar au rămas nemulțumite de servicii și și-au luat banii înapoi

Social 17.04.2018 12:19 Vizualizări901 Autor: Ziarul National
RECLAMAȚII // Au mers la salon să se facă frumoase înainte de Paște, dar au rămas nemulțumite de servicii și și-au luat banii înapoi
Poză simbol

Două femei din R. Moldova au mers la salon pentru a-și face manichiura și coafura înainte de Paște, dar au rămas nemulțumite de servicii.

Potrivit Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), într-un caz a fost vorba de realizarea neconformă a manichiurii, iar în cel de-al doilea - de îndreptarea necalitativă a părului cu keratină.

Ambele femei au solicitat banii înapoi de la saloanele care nu le-au îndreptățit așteptările.

Menționăm că, în perioada sărbătorilor pascale, consumatorii au depus 15 reclamații la APCSP, cele mai multe referindu-se la utilizarea clauzelor abuzive în contractele de împrumut din cadrul organizațiilor de micro-finanțar, produse care s-au defectat în termenele de garanție - două computere, patru telefoane mobile, dar și un televizor.

Totodată, un consumator a depus o plângere privind mobilierul procurat cu 20 de mii de lei, pentru care nu au fost respectate termenele de instalare.


Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md