17:14:58 04.04.2020
 
Stiri

R. Moldova, câmp EXPERIMENTAL? Karasin: „Precedentul moldovenesc” poate fi exemplu de colaborare SUA, UE, Rusia și în alte situații

Politică 20.07.2019 09:00 Vizualizări2267 Autor: Ziarul National
R. Moldova, câmp EXPERIMENTAL? Karasin: „Precedentul moldovenesc” poate fi exemplu de colaborare SUA, UE, Rusia și în alte situații


Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Federației Ruse, Grigori Karasin, a declarat că există un precedent de interacțiune dintre cele trei mari puteri - SUA, UE și Rusia - în vederea depășirii crizei politice în Republica Moldova și că acest exemplu poate fi implementat și în alte cazuri, când viziunile celor trei vor coincide.

Grigori Karasin a fost întrebat dacă această conlucrare pe Republica Moldova a Occidentului și a Rusiei poate servi drept model interacțiune în statele CSI și de renunțare la revoluțiile colorate.

„Adevărat, poziția consolidată a Rusiei, Uniunii Europene și SUA a jucat un rol important în soluționarea rapidă și, cel mai important, pașnică a crizei din R. Moldova. Suntem de acord că această experiență unică ar putea servi drept exemplu de colaborare constructivă și în alte situații, unde interesele acestor trei jucători mari coincid cu adevărat. „Cazul moldovenesc” demonstrează, apropo, lipsa de temei a unor declarații din Occident că în relațiile cu Rusia există o criză sistemică ce nu poate fi surmontată. După cum se vede, pragmatismul rămâne mereu nucleul oricărei politici. Viața adevărată nu suportă gândirea clișeu și dogmatismul”, a declarat Grigori Karasin.

Sursa: Deschide.md

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Denis 20.07.2019 10:56

Moldova mereu a fost camp experimental pentru Rusia, ei de oameni pe noi nu ne socot.

Romanul 20.07.2019 12:37

Blestemata rusie

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md