03:33:29 21.07.2024
Stiri

Prince Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani. Cum arată fiul lui Michael Jackson la 15 de ani de la moartea celebrului artist

Actualitate 07.06.2024 13:20 Vizualizări2022 Autor: Ziarul National
Prince Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani. Cum arată fiul lui Michael Jackson la 15 de ani de la moartea celebrului artist


Prince Jackson, fiul legendarului cântăreț Michael Jackson, a atras toate privirile după ce și-a făcut o apariție publică rară la Premiile de Teatru NAACP. La 15 ani de la moartea celebrului artist, Prince, în vârstă de 27 de ani, a impresionat prin maturitatea și eleganța sa.

Prince este primul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Acesta mai are o soră, Paris, de 26 de ani, fiind rezultatul relație regretatului artist cu asistenta Debbie Rowe, dar și un frate mai mic, „Blanket”, pe care Michael l-a avut dintr-o relație secretă.

Îmbrăcat într-o cămașă albastră, un costum închis la culoare și o cravată asortată, cu părul lung legat la spate într-o coadă, Prince a participat la eveniment cu entuziasm, onorând oamenii de culoare remarcabili în teatru.

Fiul lui Michael Jackson, Prince/ Profimedia

Fiul lui Michael Jackson, Prince/ Profimedia


Aceasta nu este prima dată când Prince atrage atenția publicului. În 2022, a apărut în emisiunea „Good Morning Britain”, unde a fost intervievat despre moștenirea tatălui său și tradițiile de Halloween din familia lor. Prince a vorbit, de asemenea, despre comentariile potrivit cărora Harry Styles ar fi noul „Rege al Popului”, subliniind că titlul a fost câștigat de tatăl său în circumstanțe unice și că Michael Jackson va rămâne mereu Regele Popului, scrie profm.ro.

„Harry Styles este un artist incredibil și are propriul său stil. Este un artist uimitor, dar Regele Pop a fost un nume pe care tatăl meu chiar l-a câștigat în timpul unei perioade în care accesul la informație, popularitate și faimă nu era atât de posibil ca astăzi”, a spus Prince. „Cu atâția alți factori sociali pe care îi ai în acel moment, simt că tatăl meu este Regele Pop și va fi întotdeauna Regele Pop”.

Copiii lui Michael Jackson, Prince și Paris/ Profimedia

Copiii lui Michael Jackson, Prince și Paris/ Profimedia

Fanii au reacționat imediat la declarațiile lui Prince pe rețelele de socializare, descriindu-l drept un tânăr foarte înțelept. Un utilizator a scris: „Prince Jackson este un tip inteligent. Tatăl lui ar fi foarte mândru de el și de frații săi”, în timp ce altul a adăugat: „Prince Jackson pare un tânăr foarte înțelept”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md