05:09:31 05.08.2020
 
Stiri

Primăria municipiului Arad din România va aloca 100 de mii de euro pentru renovarea unui scuar din Chișinău: Și Primăria Sectorului 6 din București ar putea contribui la renovarea Parcului „Alunelul”

Social 20.11.2019 19:25 Vizualizări1928 Autor: Ziarul National
Primăria municipiului Arad din România va aloca 100 de mii de euro pentru renovarea unui scuar din Chișinău: Și Primăria Sectorului 6 din București ar putea contribui la renovarea Parcului „Alunelul”
Primăria municipiului Arad


Primăria municipiului Arad va oferi Preturii sectorului Râșcani din Chișinău un grant de 100 de mii de euro pentru renovarea scuarului din strada Kiev 1.

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a acceptat astăzi această finanțare, încadrată în acordul de înfrățire semnat între municipiul Arad și Pretura Râșcani.

Potrivit pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, Primăria Chișinău va contribui cu 5% sau 100 de mii de lei la acest proiect. Lucrările ar urma să fie finalizate în jumătate de an de la momentul demarării acestora.

Și Primăria Sectorului 6 din București ar putea oferi Preturii Buiucani din Chișinău un grant pentru renovarea Parcului „Alunelul”.

Consilierii de la Chișinău au aprobat, în ședința de astăzi, încheierea unui acord de colaborare între cele două entități. Pretorul de Buiucani, Vadim Brânzaniuc, a anunțat că acest proiect a fost demarat în vară și presupune o colaborare cu Primăria Sectorului 6 din București în mai multe domenii.

„Sunt două proiecte frumoase, care urmează a fi realizare în anul viitor, cu suportul prietenilor noștri din România, nemijlocit din București și Arad”, și-a exprimat satisfacția primarul de Chișinău, Ion Ceban.

„Sper ca voi, socialiștilor, să nu mai rupeți hărțile României, dacă tot vă plac banii din România”, a punctat consiliera liberală Veronica Herța.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md