22:01:03 18.06.2021
 
Stiri

Președintele Dodon, întrevedere cu Ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov. Șeful statului nu a pomenit niciun cuvânt despre declarațiile SCANDALOASE ale diplomatului la adresa R. Moldova: „Am exprimat GRATITUDINE...”

Actualitate 13.07.2020 16:17 Vizualizări1242 Autor: Ziarul National
Președintele Dodon, întrevedere cu Ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov. Șeful statului nu a pomenit niciun cuvânt despre declarațiile SCANDALOASE ale diplomatului la adresa R. Moldova: „Am exprimat GRATITUDINE...” Facebook


Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, însă nu a pomenit nimic despre ultimele declarații făcute de către diplomatul rus la adresa R. Moldova.

„Am avut o întrevedere cu E.S. Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în R. Moldova. Am discutat un spectru larg de chestiuni legate de consolidarea și dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre. În special, am vorbit despre rezultatele vizitei mele la Moscova, unde am asistat la parada militară consacrată jubileului paradei victoriei, care s-a desfășurat la 24 iunie 1945 și am avut întrevederi cu oficiali ruși. În context, am exprimat gratitudine partenerilor ruși pentru deciziile de a susține producătorii moldoveni prin prelungirea înlesnirilor la exportul producției moldovenești pe piața rusă, precum și de a relua negocierile în privința elaborării și semnării unui acord de oferire a creditului de 200 mln. euro. țării noastre”, a scris președintele Dodon pe Facebook, după întrevederea cu Ambasadorul Vasnețov.

Citește și: Nicolae Negru // Niște canalii. Stataliștii noștri se fac că plouă, că nu au auzit divagațiile mincinoase ale lui Vasnețov. Să fie această tăcere plata pentru împrumutul de 200 de milioane de euro, promis a doua oară de Kozak?

De menționat că diplomatul rus a acordat recent un interviu pentru presa din Rusia, în care a făcut mai multe afirmații „nediplomatice”, în opinia deputatului iurie Reniță, la adresa R. Moldova.

„Noi nu dictăm conducerii R. Moldova ce vector extern să aleagă. Dar acest fapt nu înseamnă că Rusia nu are propriile interese…Și noi mereu le vom apăra”, a afirmat Oleg Vasnețov. De asemenea, acesta a lăsat să se înțeleagă că trupele rusești de pe teritoriul R. Moldova nu vor fi retrase prea curând. „Politicienii responsabili din Chișinău înțeleg bine caracterul pripit al chemărilor de retragere a GOTR (Grupul Operativ de Trupe Ruse). Circa o mie și jumătate de militari ruși, care în virtutea unor motive obiective ajută la desfășurarea operațiunii de pacificare și păzesc depozitele de muniții învechite din Transnistria, nu pot fi retrași ca la semnul unei baghete magice”, a explicat Vasnețov.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Vasile 13.07.2020 20:45

Offf ,,,, nu mai afisati asa noutati cu pidarasul asta tradator... Ne irita mult ibala asta scarboasa... Ajunge,tragetil la STANOCul lui Saadam

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2021 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ne amenință Ru...

14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

11.06.2021 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Plahotniuc s-a întor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md