21:23:39 15.04.2024
Stiri

Peste 250.000 de persoane au acceptat provocare lui Beyonce și Jay-Z

Monden 22.01.2019 19:30 Vizualizări1991 Autor: Ziarul National
Peste 250.000 de persoane au acceptat provocare lui Beyonce și Jay-Z Sursa: tabu.ro


Jay-Z și Beyoncé îi încurajează pe toți să adopte un stil de viață fără produse de origine animală. Cei doi artiști au scris prefața cărții „The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World” scrisă de formatorul lui Beyonce, Marco Borges. Soții Carter au vorbit deschis despre modul în care meseria de părinte le-a schimbat viziunea asupra vieții, inclusiv asupra alimentelor pe care le consumă.

„Copiii ne-au schimbat viața mai mult decât orice altceva”, au scris ei. Cuplul își încurajează fanii să devină vegani, văzând această schimbare drept o curățare fizică și spirituală.

„Obișnuiam să ne gândim la sănătate ca la o dietă – unele au funcționat pentru noi, altele nu. Odată ce am privit sănătatea ca adevăr, nu ca pe o dietă, a devenit o misiune pentru noi să împărtășim adevărul și stilul de viață cu cât mai mulți oameni posibil”, au scris aceștia în introducerea noii cărți lansate de Marco Borges.

Deși își îndeamnă fanii să urmeze acest stil de viață, cei doi artiști nu au pretenția ca toți fanii lor să devină complet vegani, ci să includă în alimentația lor mai multe fructe și legume, pentru că „acest lucru este foarte important pentru sănătate și pentru mediul înconjurător”. „Cu toții suntem responsabili să luptăm pentru sănătatea noastră și cea a planetei. S-o facem împreună. Să transformăm această misiune într-o mișcare”, au transmis Jay-Z și Beyonce.

Beyonce și Jay-Z au vorbit pentru prima oară despre veganism și stilul lor de viață vegan în 2013. Atunci cuplul a acceptat provocarea de 22 de zile propusă de formatorul Marco Borges. Apoi, cântăreața cu forme voluptuoase, a încercat-o în apropierea unor evenimente importante, precum Festivalul Coachella. Anul trecut, Beyonce a urmat o dietă strictă, timp de 44 de zile, care a avut la bază un meniu vegan.

Se pare că peste 250.000 de persoane din 193 de țări au acceptat provocarea lor și au devenit vegani potrivit The Guardian.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md