02:21:30 28.07.2025
Stiri

OTRAVA din ciorbă // Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Știri 26.05.2018 14:03 Vizualizări4306
OTRAVA din ciorbă // Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba sursa: realitatea.net

Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare.

Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă, aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creștere.

Nu același lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apa folosită doar minerale, adică nutrienți.

Iar dacă o preparați cu borș, în ciuda gustului acrișor, vine la pachet cu o substanță cu un efect puternic alcalinizant, ideală.

Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi același gust.

Timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeți legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul și textura nu vor fi apetisante deloc.

Sursa: realitatea.net

Autor:
Top stiri
27.07.2025 08:03 577 Horoscopul zilei 27.07.2025

Sondaj
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte