12:04:08 24.04.2019
 
Stiri

OPINIE // „Chirtoacă trebuie să vorbească la protestul din 26 august. Să văd cum vor reacționa Năstase și Sandu, când mulțimea va scanda: Microfonul lui Chirtoacă!”

Alegeri 2018 20.08.2018 14:00 Vizualizări2183 Autor: Ziarul National
OPINIE // „Chirtoacă trebuie să vorbească la protestul din 26 august. Să văd cum vor reacționa Năstase și Sandu, când mulțimea va scanda: Microfonul lui Chirtoacă!” facebook

Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, ar trebui să urce pe scenă la protestul programat de opoziție la 26 august curent, chiar dacă liderii opoziției, Andrei Năstase și Maia Sandu, se împotrivesc. De această părere este apropiatul Partidului Liberal, fostul consilier prezidențial Vasile Grozavu.

„Cei doi, Maia și Andrei, care aleg vorbitorii pe sprânceană la așa-numitele lor proteste, au reputația unor canibali politici. Ei sunt exact ca și Plahotniuc. Acesta i-a „democratizat” pe comuniști, iar ei vor să reducă la tăcere unioniștii. „Unirea inteligentă” la care apelează indivizii este, de fapt, un pact de neagresiune pe care l-au încheiat cu Dodon. Ei îl vor curta, la fel ca și Plahotniuc pentru a crea o coaliție mare după alegerile din 24 februarie 2019. Dodon va accepta. Astfel, vom rămâne cu borta covrigului la fel ca după alegerile noi din Chișinău, când Năstase a avut proasta inspirație să terfelească votul chișinăuienilor după ce l-a implorat pe Chirtoacă să-și prezinte demisia. Deci, la protestul din 26 august trebuie să se vorbească despre Reîntregire clar, tranșant, aceasta fiind unica noastră scăpare”, scrie acesta.

Sursa citată mai spune că cei doi lideri ai opoziției „vor să elimine Unirea ca subiect de discuție și la protestul din 26 august”. „Au fost prinși cu ocaua mică, fiind întrebați dacă printre vorbitorii de la protestul din 26 august poate fi Băsescu. Purtătorii lor de cuvinte s-au bâlbâit, dar nu au spus nimic concret. Dată fiind această situație, ar fi bine ca la protestul de duminică să se prezinte ex-primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, iar mulțimea să ceară ca lui să i se ofere cuvântul”.

Grozavu mai spune că cei prezenți la mitingul de duminică vor avea un cuvânt greu de spus în legătură cu prezența lui Chirtoacă în scenă, după ce la unul din mitingurile precedente i s-a interzis să vorbească în fața oamenilor. „Vreau să văd cum vor reacționa Năstase și Sandu când mulțimea va scanda:„Microfonul lui Chirtoacă!”. E timpul să punem capăt acțiunilor subversive ale acestor doi oportuniști care sub tutela și banul lui Soros vor să legifereze națiunea civică moldovenească, pe pământ românesc”, a conchis apropiatul liberalilor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2019 09:12 Nicolae Negru Președintele Zelenski, coborârea acto...

19.04.2019 09:16 Nicolae Negru „ACUM” va înlocui PSRM, Plahotniuc aș...

18.04.2019 13:18 Ziarul National Victor Chirilă // Cine și cum va guve...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md