02:24:25 21.04.2024
Stiri

O nouă tentativă de VICTIMIZARE a lui Dodon? „Maia Sandu își dorește foarte tare să îmi creeze diverse probleme, de teama unei posibile concurențe. Regimul nu are nimic sfânt”

Actualitate 23.01.2023 09:40 Vizualizări2561 Autor: Ziarul National
O nouă tentativă de VICTIMIZARE a lui Dodon? „Maia Sandu își dorește foarte tare să îmi creeze diverse probleme, de teama unei posibile concurențe. Regimul nu are nimic sfânt”


Inculpatul Igor Dodon, căruia justiția din R. Moldova i-a permis să plece peste hotare la finele lunii ianuarie, susține că actuala guvernare, în frunte cu Maia Sandu, ar fi lansat „noi provocări” la adresa sa și a familiei sale.

„Procuratura capturată de regimul Maiei Sandu a lansat noi provocări la adresa mea și a familiei mele. În lipsă de argumente juridice, se recurge la „scurgeri” pentru a manipula opinia publică. Informația legată de posibila vizită la tratament în România pentru copilul nostru mezin, inclusiv destinația și hotelul rezervat, a fost „aruncată” în presa galbenă de către procurorul pe caz, care devine tot mai iritat de lipsa motivelor de a ne persecuta juridic”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Citește și: Inculpatul Igor Dodon PĂRĂSEȘTE R. Moldova

Dodon pretinde că ar avea informații, potrivit cărora procurorii au primit „indicații să organizeze în timpul apropiat un șir de provocări în ceea ce-l privește.

„Vor plasa ilegal în spațiul public informații ridicate în timpul perchezițiilor din 24 mai 2022, cu falsificarea unor elemente. Îi avertizez pe această cale să renunțe la aceste acțiuni ilegale, pentru care, vă asigur, vor răspunde fiecare. Știu că Maia Sandu își dorește foarte tare să îmi creeze diverse probleme, de teama unei posibile concurențe”, a mai scris inculpatul Dodon.

Citește și: FOTO // Ce au găsit procurorii și ofițerii SIS acasă la Dodon. Socialistul ținea la saltea ZECI de mii de euro și circa jumătate de milion de lei

Fostul președinte a reiterat că i-ar fi atacată familia.

Citește și: DOC // Ce a fost, totuși, în „KULIOK” și când a MINȚIT Plahotniuc? Fostul lider democrat infirmă că ar fi depus DENUNȚURI împotriva lui Dodon, dar DOCUMENTELE și declarațiile unor ex-deputați, inclusiv ale unui fost adjunct de-al său, îl CONTRAZIC

„Este extrem de urât când este atacată și familia, inclusiv copiii. Din păcate, regimul nu are nimic sfânt. Iar justiția așa și rămâne nereformată, fiindcă procurorii acționează ca subalterni ai regimului politic”, a mai spus Dodon.

Citește și: VIDEO // Dodon și cumnatul său, REȚINUȚI pentru 72 de ore; LUX, BANI și milioane de RUBLE pentru tururi turistice: Procurorii oferă DETALII despre perchezițiile desfășurate astăzi în dosarul care-l vizează pe fostul președinte Igor Dodon

Amintim că Dodon a fost reținut pe 24 mai 2022 în dosarul numit generic „kuliok”, iar ulterior a stat aproape jumătate de an în arest la domiciliu. Socialistul este învinuit că a pretins până la 1 000 000 de dolari de la Vladimir Plahotniuc pentru finanțarea Partidului Socialiștilor din R. Moldova, dar și pentru a negocia cu oficialii ruși eliberarea fostului lider al Partidului Democrat de răspundere penală în Rusia. De asemenea, Dodon este învinuit de îmbogățire ilicită, trădare de patrie și abuz în serviciu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md