01:19:28 18.02.2018
Stiri

Maiei Sandu și lui Andrei Năstase li se reproșează că nu vin cu nimic NOU: „Opoziția nu are niciun proiect în afară de batistă pe țambal”

Politică 26.09.2017 10:00 Vizualizări471 Autor: Ziarul National
Maiei Sandu și lui Andrei Năstase li se reproșează că nu vin cu nimic NOU: „Opoziția nu are niciun proiect în afară de batistă pe țambal” captură privesc.eu

Liderilor opoziției, Maia Sandu și Andrei Năstase, li se reproșează faptul că, în afară de a chema lumea la proteste și de a organiza mitinguri, nu știu nimic altceva să facă. Opinii în acest sens au fost exprimate de analistul politic Petru Bogatu și scriitorul Andrei Strâmbeanu, în cadrul unei emisiuni de la Publika TV.

„Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova”, este de părere Petru Bogatu.

Și Andrei Strâmbeanu spune că și-ar dori ca liderii opoziției să vină cu propuneri concrete, cu proiecte care i-ar face atractivi în ochii electoratului.

„Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor. Și Maia Sandu, și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret. Am avut dragoste la început pentru Maia Sandu și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu”, a adăugat Strâmbeanu.

Cei vizați nu au venit, deocamdată, cu o reacție.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dumitru 26.09.2017 10:42

Năstase se crede un jurist bun, iar Maia o economistă cu studii la harvard! *Nu am văzut să vină cu vri-un proiect care să ajute la creșterea economiei sau să schimbe vri-un cod articol care să faciliteze cetățenii.

Dragos 26.09.2017 10:43

Farmazonii de opinii fariseice, Piotr Bogatov si tiganul Strambanu, stau cu boturile la ugerul matroanei de G-Bordel-C. Dupa scolarizare, haida la comunicare! Mare si incapatoare este valijoara cu ochiul dracului de la partidul Dracul. Se complac holopii rinocerizati Bogatov si Strambalimba in postura de lichele sugatoare. Nenorocirea e ca multe alte lichele intrate sub pulpana filorusului ticalos Plahoit si banda lui de imorali oripieaza prin aparitiile lor decrepite. Ce sa mai zici de acest popa fatal, Tabarala? Javre cu totii! Cum naiba sa slujesti un Traficant de carne vie, de arme si droguri, de carnuri igNOBILe politice, un violator, un uzurpator mintea caruia caca mereu tampenii si rapacitati?

andrei 26.09.2017 10:44

ei chiar cu text direct spun că nu vor schimbarea sistemului ci vor să vie ei în capul sistmului!

Rustin 26.09.2017 10:53

Ei consideră că au dreptul suveran de veto, dar nu știu de unde...

Dinis 26.09.2017 13:14

Opozitia a ramas lipsita de inspiratie, ei stiu doar sa atace PD-ul , in rest nu stiu nimic. Ei nu-s capabili sa vina cu vreo propunere constructiva.

Comentarii
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
16.02.2018 09:16 Nicolae Negru De ce România nu se teme de Republica...

12.02.2018 09:15 Nicolae Negru Eșecul major al Guvernului Filip

09.02.2018 09:19 Nicolae Negru Este Andrei Năstase unchiul Maiei San...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md