16:18:45 15.08.2022
Stiri

Maia Sandu: Autoritățile de la Chișinău sunt hotărâte să-și respecte toate angajamentele asumate în cadrul dialogului cu UE, ceea ce ar permite Republicii Moldova să beneficieze de un nou program de asistență macrofinanciară

Actualitate 06.12.2021 19:29 Vizualizări1574 Autor: Ziarul National
Maia Sandu: Autoritățile de la Chișinău sunt hotărâte să-și respecte toate angajamentele asumate în cadrul dialogului cu UE, ceea ce ar permite Republicii Moldova să beneficieze de un nou program de asistență macrofinanciară


Autoritățile de la Chișinău sunt hotărâte să-și respecte toate angajamentele asumate în cadrul dialogului cu UE, ceea ce ar permite Republicii Moldova să beneficieze de un nou program de asistență macrofinanciară, i-a transmis astăzi președinta Maia Sandu directorui general adjunct pentru Politica de Vecinătate și Negocierile de Extindere din cadrul Comisiei Europene, Katarina Mathernova, care întreprinde o vizită la Chișinău.

Oficialii au discutat despre agenda bilaterală cu UE a republicii noastre, inclusiv în procesul de pregătire a Summitului Parteneriatului Estic, care va avea loc pe 15 decembrie curent la Bruxelles.

Șefa statului a subliniat că R. Moldova contează pe un angajament de colaborare ferm și de durată al UE în relația cu statele asociate, în domenii prioritare precum justiția, energia, transportul, tranziția digitală și economia verde.

În context, Maia Sandu a mulțumit Comisiei Europene pentru tot sprijinul oferit pentru agenda noastră de transformare, dar și pentru suportul și asistența în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.08.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Imparțialitatea falsă

12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md