20:57:05 05.03.2021
 
Stiri

VIDEO // Sute de persoane la evenimentul dedicat Hramului capitalei, sărbătoare pe timp de pandemie

Actualitate 14.10.2020 10:07 Vizualizări1479 Autor: Ziarul National
VIDEO // Sute de persoane la evenimentul dedicat Hramului capitalei, sărbătoare pe timp de pandemie


Autoritățile capitalei nu au renunțat în acest an la festivitățile dedicate Hramului Chișinăului, deși în municipiu a fost decretat Cod roșu de alertă privind infecția COVID-19.

În fața Catedralei Nașterii Domnului din centrul Chișinăului s-au adunat câteva sute de oameni, unii fără să poarte mască de protecție, pentru a asista la spectacol și la discursurile oficiale, inclusiv ale Mitropolitului Vladimir și candidatului Igor Dodon.



Menționăm că membrii cabinetului primarului general, precum și reprezentanții autorităților publice municipale, au depus, în dimineața acestei zile, flori la monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Primăria Chișinău a anunțat că astăzi vor fi organizate activități cultural-artistice din sectoare, pentru a evita aglomerările mari de oameni și a respecta măsurile de prevenire a infecției COVID-19.

Evenimentele dedicate Hramului Chișinăului vor fi desfășurate în scuarul Monumentului Doinei și Ion Aldea-Teodorovici, la Rotonda din Parcul „Valea Morilor" și la Scările de Granit, în Parcul Ștefan cel Mare, în preajma Porților Sfinte, pe strada pietonală E. Doga, pe aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân, în Parcul „Alunelul", în scuarul de pe strada Bucuriei sau în Parcul „La Izvor" etc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 14.10.2020 15:13

A participat la eveniment doar candidatul "independent" pentru ca-i "nacialnicul lui Vanea Ceban, pentru ca-i cel mai minciunos, ori ca-i cel mai perfid tradator - al partenerilor, al Tarii ?

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md