17:56:47 17.05.2022
Stiri

John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, vine la Chișinău: „Este un semnal puternic de sprijin pentru R. Moldova”

Politică 23.08.2019 13:39 Vizualizări3162 Autor: Ziarul National
John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, vine la Chișinău: „Este un semnal puternic de sprijin pentru R. Moldova”


John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, va efectua o vizită în R. Moldova săptămâna viitoare, pe 29 august.

Potrivit premierului Maia Sandu, „faptul că un oficial de acest rang și domeniu vizitează republica noastră este un semnal puternic de sprijin pentru Republica Moldova”.

„Timp de mulți ani, Republica Moldova a fost izolată pe plan internațional. Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar republica se afla într-o autoizolare oligarhică. Astăzi situația s-a schimbat. Toți cei mai importanți parteneri externi manifestă interes pentru Republica Moldova. Avem multe uși deschise, multe propuneri de parteneriat, sprijin și deschidere. În acest context, văd o dezvoltare fără precedent a relațiilor noastre cu SUA”, a declarat Maia Sandu.

Premierul mai anunță că, în perioada 31 august - 4 septembrie, va merge într-o vizită în SUA, cu mai mulți membri ai Guvernului, prioritățile fiind aprofundarea dialogului strategic cu SUA, cooperarea în domenii-cheie, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă pentru cetățeni.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md