18:15:03 08.03.2021
 
Stiri

Ion Chicu, TAXAT dur de către deputatul pe care l-a numit „LOBBYST cu interese în agricultură”: „Un prim-ministru de buzunar a rostit astăzi o groază de MINCIUNI pe metru pătrat”

Actualitate 14.09.2020 11:02 Vizualizări3011 Autor: Ziarul National
Ion Chicu, TAXAT dur de către deputatul pe care l-a numit „LOBBYST cu interese în agricultură”: „Un prim-ministru de buzunar a rostit astăzi o groază de MINCIUNI pe metru pătrat” SafeNews


Vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, a ținut să-i răspundă premierului Ion Chicu, cel care l-a numit astăzi „lobbyst cu interese în agricultură”. Astfel, deputatul a cerut dovezi că ar avea astfel de interese, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci premierul ar trebui să-și de demisia.

„Un prim-ministru de buzunar a rostit astăzi o groază de minciuni pe metru pătrat. Despre faptul că eu cer realocarea banilor de la pensionari către agricultori. Că toate lucrările cu așa-zisele drumuri bune vor fi executate până la finele anului (în ultimele trei zile am fost în 12 sate și nicăieri nu să vede capătul și sunt foarte multe probleme cu executarea și calitatea lucrărilor de infrastructură), că recolta la porumb este de 800 de mii de tone, în condițiile în care aproape toți agricultori nu au avut deloc roada. Dar principala minciună sfruntată, spusă de această umbră a lui Dodon, ține de un pretins interes personal în lobarea mai multor compensații pentru fermieri”, a reacționat Slusari într-o postare pe Facebook.

Citește și: Premierul Chicu se RĂSTEȘTE la deputați și vorbește despre DIZOLVAREA Parlamentului. „Guvernul nu este subalternul Parlamentului, dar puterea executivă în stat”

Deputatul recunoaște că este un promotor al intereselor agricultorilor încă din anul 2001, atunci când a început să activeze în cadrul unei organizații profesionale a producătorilor agricoli. „Aproape de 20 de ani fac acest lucru dezinteresat. Nu dețin niciun ar de teren agricol sau neagricol. Niciodată nu m-am ocupat cu afaceri în producere agricolă sau cu activitatea de comerț. Tot ce urmăresc eu este salvarea agricultorilor mici și mijlocii. Noi dorim să prevenim expansiunea agroholdingurilor, a șomajului și exodului masiv al oamenilor de la sate. Să nu permitem lichidarea sutelor de localități rurale.

Cer prim-ministrului Chicu să spună public care este interesul meu personal în alocarea compensațiilor agricultorilor și dacă el cunoaște despre măcar un teren agricol sau neagricol, care aparține familiei mele. În caz contrar, el, dacă mai are măcar un miligram de responsabilitate, trebuie să-și dea demisia. Nu voi coborî la nivelul lui Ion Chicu și nu voi divulga cuvintele dânsului la adresa mea în luna august, în cadrul discuțiilor despre problemele agriculturii... Acestea denotă nivelul „intelectual-cultural” al acestui om...”, a conchis Slusari.

De menționat că premierul Ion Chicu a sugerat astăzi, după ședința cu participarea spicherului și a șefului statului, că deputatul Alexandr Slusari ar avea interese ascunse în agricultură și din acest motiv i-ar porni pe agricultori împotriva actualului guvern.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Tarnacop 14.09.2020 15:17

Impotentul Glamuros stie doar sa se retoiasca la oponentii stapanilor - ce tine de pandemie, economie - nici un rahat. Pupincurist de profesie.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
08.03.2021 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, șefă de ...

05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md