08:23:41 23.09.2018
 
Stiri

Imagini uimitoare de la funeraliile Barbarei Bush. Prima Doamnă a SUA, exagerat de zâmbitoare în preajma lui Barack Obama, ceea ce nu se întâmplă lângă soţul ei

Monden 24.04.2018 18:30 Vizualizări1476 Autor: Ziarul National
Imagini uimitoare de la funeraliile Barbarei Bush. Prima Doamnă a SUA, exagerat de zâmbitoare în preajma lui Barack Obama, ceea ce nu se întâmplă lângă soţul ei Sursa: mediafax.ro

Sâmbătă au avut loc funeraliile Barbarei Bush, în Houston, Texas. La evenimentul solemn au luat parte, alături de membrii familiei Bush, Barack şi Michelle Obama, dar şi prima doamnă, Melania Trump, care a venit neînsoţită de preşedintele american.

Funeraliile sunt, în general, evenimente solemne şi o oportunitate pentru ca cei care iau parte la ele să aducă un ultim omagiu persoanei decedate.

Zâmbetele şi râsetele nu au ce să caute într-un astfel de peisaj dominat de tristeţe.

Cu toate acestea, imaginile apărute în presa internaţională, îi surprind pe Melania Trump şi Barack Obama zâmbind şi părând că se distrează de minune chiar în biserică, acolo unde se oficia slujba pentru Barbara Bush.

Motivul pentru care cei doi se amuzau nu este cunoscut, însă internauţii nu s-au putut abţine să nu remarce că Melania a fost mai zâmbitoare ca niciodată alături de Obama, lucru care nu se întâmplă aproape niciodată când este fotografiată în preajma soţului ei, Donald Trump.

Sursa: mediafax.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md