00:55:21 08.10.2022
Stiri

Ilan Șor: „Fracțiunea Partidului „ȘOR” va BOICOTA din nou ședința Parlamentului. La ora 15:00, deputații formațiunii vor prezenta un raport privind activitatea legislativă”

Actualitate 22.09.2022 12:11 Vizualizări571 Autor: Ziarul National
Ilan Șor: „Fracțiunea Partidului „ȘOR” va BOICOTA din nou ședința Parlamentului. La ora 15:00, deputații formațiunii vor prezenta un raport privind activitatea legislativă”


Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” va boicota și ședința de astăzi a legislativului, a declarat astăzi președintele fracțiunii, deputatul Ilan Șor. Sursa citată a subliniat că deputații formațiunii sale vor prezenta, începând cu ora 15:00, în fața Parlamentului, un raport al proiectelor de lege pe care le-au elaborat, care au fost propuse spre aprobare, dar care au fost respinse de către majoritatea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit lui Șor, motivul pentru care deputații Partidului „ȘOR” boicotează ședința Parlamentului este că această instituție, dar și R. Moldova, în general, sunt capturate de către un grup de nebuni, al căror scop nu este decât să distrugă țara și pe cetățenii ei.

„În mod normal, ședințele Parlamentului trebuie să se desfășoare cu scopul de a rezolva problemele cetățenilor. Cele din prezent s-au transformat, însă, în ședințe de a acordare a ajutorului pentru PAS și a liderilor acestei formațiuni. Altceva nimic nu-i interesează. Totuși, începând, cu ora 15:00, când începe ședința Parlamentului, deputații Partidului „ȘOR” vor fi în fața legislativului, pentru a prezenta un raport al proiectelor de lege pe care le-am elaborat, care au fost propuse spre aprobare, dar care au fost respinse de către regimul PAS”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare pe pagina sa de Facebook.

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” a reiterat că R. Moldova are nevoie cât mai curând de o guvernare care se gândește la binele cetățenilor. „Începând cu ora 15:00, veți auzi care este ordinea de zi a deputaților Partidului „ȘOR”, care luptă cu adevărat pentru rezolvarea problemelor oamenilor. Vă asigur că toate proiectele pe care le-am elaborat vor fi puse în aplicare, imediat ce actuala guvernare își va da demisia și vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate. În Parlament trebuie să vină oameni care să reprezinte interesele poporului, să-i iubească pe cetățeni și să înțeleagă că această instituție este ca o companie care oferă servicii și îi deservește pe oameni, nu îi stoarce de bani. Abia atunci, cetățenii țării noastre vor trăi bine. De aceea, suntem obligați să-i forțăm să plece cât mai repede”, a conchis Ilan Șor.

Tot la ora 15:00, în „Orășelul Schimbării”, amenajat în fața Parlamentului, va avea loc o nouă manifestație a oamenilor nemulțumiți de actuala guvernare, care protestează în regim non-stop. Principalele revendicări ale protestatarilor sunt demisia guvernării PAS și a Maiei Sandu, dar și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.10.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // O obsesie colectivă ...

03.10.2022 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin ca Dodon

30.09.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Finanțează Guvernul ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md