10:50:36 16.08.2018
 
Stiri

GHINION // Un bărbat din R. Moldova a cumpărat un televizor care s-a defectat după o lună: Cum l-a mințit vânzătorul

Social 27.03.2018 10:45 Vizualizări872 Autor: Ziarul National
GHINION // Un bărbat din R. Moldova a cumpărat un televizor care s-a defectat după o lună: Cum l-a mințit vânzătorul
Poză simbol

Un bărbat din raionul Edineț și-a procurat recent un televizor de tip TV-32 B 320, dar după o lună de utilizare acesta s-a defectat.

Pe ecranul televizorului au început să apară fâșii colorate verticale și orizontale și bărbatul a mers la magazinul de electrocasnice de unde l-a cumpărat să reclame problema.

Vânzătorul a luat televizorul și i-a spus omului să revină peste două săptămâni să-l ia ca nou-nouț. Numai că, după două săptămâni, agentul economic i-a transmis acestuia că nu a avut cu ce să ducă televizorul la Chișinău la reparație. După un timp, acesta l-a informat pe consumator că televizorul său e în capitală la un service specializat.

Sătul să mai aștepte, bărbatul a venit la Chișinău și a aflat că nici urmă de televizor al său la reparație. S-a întors din nou la vânzător să ceară socoteală, iar ultimul încerca să-l facă vinovat de faptul că, în timp ce aducea televizorul la magazin, l-ar fi lovit.

Vânzătorul nu avea nici registru de reclamații, așa că bărbatul s-a adresat la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Intervenția inspectorilor de aici a determinat agentul economic să-i întoarcă bărbatului toți banii pe care i-a plătit pentru televizorul defect.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md