02:09:21 24.02.2018
Stiri

Gérard Depardieu ACUZĂ justiția franceză că i-a ucis fiul

Monden 26.09.2017 09:02 Vizualizări1033 Autor: Ziarul National
Gérard Depardieu ACUZĂ justiția franceză că i-a ucis fiul sursa: google.ro

Actorul francez Gérard Depardieu a afirmat într-un interviu recent că justiția franceză i-a ucis fiul, relatează huffingtonpost.fr. Conform interviului publicat de „The Daily Beast” la 20 septembrie, actorul critică dur sistemul judiciar francez și îl atacă personal pe judecătorul care l-a condamnat pe Guillaume Depardieu la închisoare în 1988.

Potrivit declarațiilor sale, condamnarea lui Guillaume Depardieu, în 1988, la vârsta de 17 ani, pentru consum, import și trafic de heroină, pentru care a petrecut trei ani în spatele gratiilor, a fost ceva personal. „M-a atacat pe mine prin intermediul fiului meu și, dacă ar fi putut, mi-ar fi pus mie cătușele”, a acuzat actorul în vârstă de 68 de ani.

Condamnat în 2003 pentru că a tras cu arma după o altercație cu un fan, apoi în 2008 pentru conducere în stare de ebrietate, Guillaume Depardieu a murit în același an din cauza unei pneumonii conjugate cu o infecție contractată în 1995 în urma unui grav accident de motocicletă.

„Am supraviețuit tuturor acestor lucruri”, a spus Gérard Depardieu despre etapele dificile din viața lui, printre care și moartea fiului său. „Și pentru că am supraviețuit am fost mereu liber (...) Pot spune ceea ce vreau chiar dacă mă înșel. Dar nu sunt violent. Îi respect pe oameni, chiar dacă uneori sunt furios pe ei. Dar nu furia mă face să vreau să omor pe cineva”, a mai spus celebrul actor francez.

Sursa: agerpres.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md