09:50:44 21.09.2018
 
Stiri

FOTO // Un record... RELAXANT

Știri 22.10.2015 13:40 Vizualizări997 Autor: Ziarul National
FOTO // Un record... RELAXANT sursa: ziarulring.ro

Zeci de mii de chinezi au reușit să intre în „Cartea Recordurilor” după ce, în weekendul trecut, au luat parte la cea mai mare demonstrație de tai chi.

Recordul, care urmează să fie omologat în cel mai scurt timp de reprezentanții „Guinness Book Of World Records”, a fost stabilit, duminică, în provincia chineză Henan.

Potrivit ziarulring.ro, aproximativ 50 000 de persoane, pornind de la copii și până la pensionari, au luat parte la demonstrația-record de tai chi, o formă de arte marțiale inventată în secolul al XIII-lea.

Și cum nu exista un singur loc în care să se desfășoare întregul eveniment, participanții au fost distribuiți în 15 zone din regiune, coordonarea fiind perfectă.

Are multiple beneficii

Deși este un stil de arte marțiale, tai chi a ajuns să fie practicat de multe persoane din cu totul alte motive. Practicanții susțin că are multiple beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte.

Totodată, susțin ei, este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Tai chi îi ajută și pe cei trecuți de anii tinereții să rămână în formă pentru mai mult timp.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md