10:33:48 12.12.2017
Stiri

Soția lui Ilian Cașu este funcționară la Ministerul de Externe al unei țări despre care liderul PN spune că e „capturată”?

Social 22.11.2017 11:48 Vizualizări2015 Autor: Ziarul National
Soția lui Ilian Cașu este funcționară la Ministerul de Externe al unei țări despre care liderul PN spune că e „capturată”?

Soția vicepreședintelui „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, ar activa în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) și ar promova peste hotarele republicii formațiunea condusă de Renato Usatîi. Cel puțin, așa reiese dintr-o postare făcută de un blogger.

Potrivit sursei citate, chiar dacă liderul PN spune că R. Moldova e un stat capturat, soția vicepreședintelui său activează într-o structură guvernamentală importantă.

Soția lui Ilian Cașu, Mihaela Manole, ar ocupa funcția de consilier la Ambasada R. Moldova în Austria. Domeniile de responsabilitate ale Mihaelei Manole sunt afacerile politice, economice și culturale. De asemenea, aceste funcții le exercită și în raport cu Slovacia.

Sursa citată a publicat și câteva poze cu mașina de serviciu a consilierei Mihaela Manole. La oglinda agățată de parbrizul mașinii cu care circulă prin Austria aceasta a agățat un deodorant cu sigla PN.

Deocamdată, Ilian Cașu nu a comentat aceste informații.

Foto: luchianiuc.com

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
În ce situație credeți că ar avea mai mult de câștigat Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, la viitoarele alegeri parlamentare?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md