02:10:17 22.01.2018
Stiri

FOTO // Silvia Radu a dispus începerea lucrărilor de reparație a PASAJULUI subteran de pe viaduct

Social 10.01.2018 15:20 Vizualizări570 Autor: Ziarul National
FOTO // Silvia Radu a dispus începerea lucrărilor de reparație a PASAJULUI subteran de pe viaduct

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, consideră că pasajele subterane din capitală au fost lăsate de izbeliște în ultimii 20 de ani și ar fi necesar ca acestea să fie reabilitate.

Primărița, care a efectuat astăzi o vizită la pasajul subteran din prejma Spitalul Clinic Municipal nr. 1, a dispus începerea lucrărilor de reparație a acestuia.

„Vor fi reparate scările de acces, va fi restabilit iluminatul pasajului și se va curăți rețeaua de canalizare”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mai promis că, în primăvară, autoritățile municipale vor începe lucrări de reparație generală la pasajul de pe viaduct.

„Cu părere de rău, pasajele din Chișinău au fost lăsate de izbeliște timp de 20 ani. Nimeni nu le-a acordat atenția cuvenită în acești ani și am ajuns în situația de acum, când multe dintre ele arată dezastruos”, a mai adăugat Silvia Radu.


Un comunicat de presă al Primăriei Chișinău la același subiect arată că Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparaţie curentă a scărilor din toate cele patru accese, să cureţe pereţii de la intrarea în trecerea subterană, dar şi sistemul de canalizare şi să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

Decizia de a repara trecerea subterană de pe Viaductul Centru – Botanica, din preajma Centrului Comercial „Shopping MallDova şi Spitalul Clinic Municipal nr. 1, a fost luată „având în vedere fluxul mare de pietoni care traversează prin pasajul pietonal pentru a ajunge la staţia de troleibuz, autobuz sau microbuz”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md