18:14:52 04.06.2020
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a început lucrările de iluminare stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile 18 și 19

Partide/Comunicate 22.05.2019 12:09 Vizualizări711 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a început lucrările de iluminare stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile 18 și 19


Satul Târzieni, raionul Orhei, este a șaptea localitate unde Partidul „ȘOR” a demarat lucrările de instalare a iluminatului stradal. În aproximativ două săptămâni locuitorii acestui sat, care face parte din cele 104 de localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde Ilan Șor și Marina Tauber au învins la alegerile parlamentare, vor avea străzi iluminate.

„Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral, chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor fracțiuni. Așa cum Partidul „ȘOR” a anunțat la scurt timp după alegeri, toate cele 104 localități din circumscripțiile uninominale 18 și 19 vor fi iluminate în decurs de un an” se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Ilan Șor menționează că formațiunea și-a stabilit deja un planul de activități. „Ne propunem ca, lunar, să începem lucrările de iluminare în șase sate, iar în alte șase să dăm sistemul de iluminare stradală în exploatare. Astfel, în decurs de un an, să reușim să asigurăm cu iluminare stradală toate cele 104 localități”, a spus Ilan Șor.

Acesta a dat asigurări că viteza nu este în niciun caz în detrimentul calității. El a amintit că proiectele Partidului „ȘOR” în cele 104 localități nu se încheie cu iluminatul străzilor, urmând alte inițiative. „Toate lucrările se fac la cel mai înalt nivel. Așa cum am promis, în patru ani ne propunem să creăm condiții decente de trai pentru locuitorii satelor din circumscripțiile în care am învins. Acest lucru prevede iluminare, reparația drumurilor, modernizarea școlilor și a centrelor medicale. Și cred că oamenii au o părere bună despre acest lucru. Am spus și repet: pentru mine, politica nu înseamnă vorbe goale, dar acțiuni concrete menite să îmbunătățească condițiile de trai pentru oameni”, a declarat deputatul Ilan Șor.

Șor a precizat că toate cheltuielile pentru lucrări sunt suportate de Asociația Obștească „Pentru Orhei”. De asemenea, asociația va achita inclusiv facturile de curent electric pentru iluminarea stradală.

Prezentă la evenimentul de inaugurare a lucrărilor, deputata Marina Tauber a menționat importanța acestui proiect pentru localitățile rurale. „După ce am dat în exploatare iluminatul stradal în câteva localități, am înțeles că este un proiect popular și foarte important pentru oamenii din localitățile rurale. Mă bucur că mergem foarte repede cu acest proiect”, a spus Tauber.

Ea a remarcat că Partidul „ȘOR”, spre deosebire de celelalte formațiuni parlamentare, își respectă angajamentele asumate în fața oamenilor chiar dacă Parlamentul este nefuncțional. „Domnul Ilan Șor, împreună cu mine, ca deputați, suntem primii care am semnat în fața oamenilor mai multe contracte prin care ne-am obligat să ne îndeplinim obligațiunile. Chiar dacă Parlamentul nu funcționează, noi ne respectăm angajamentul față de oameni”, a menționat Marina Tauber.

Partidul „ȘOR” a anunțat în luna aprilie că-și asumă ample proiecte de dezvoltare infrastructurală a celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19 și deja sistemul de iluminare publică a fost dat în exploatare în satele Breanova și Cișmea, iar în prezent se lucrează în alte câteva localități.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md