21:04:17 17.06.2024
Stiri

FOTO // Antreprenorii basarabeni, primiți cu brațele deschise la Cluj-Napoca, România, în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă”: „Produsele noastre au valoare, sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în toată România”

Actualitate 23.05.2023 16:15 Vizualizări2165 Autor: Ziarul National
FOTO // Antreprenorii basarabeni, primiți cu brațele deschise la Cluj-Napoca, România, în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă”: „Produsele noastre au valoare, sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în toată România”


Circa 20 de antreprenori din R. Moldova au participat, în perioada 19 - 21 mai curent, la Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, organizată la Cluj- Napoca, România, în cadrul evenimentului „Zilele Clujului”.

„Am fost la Iași, Brașov, Baia- Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, am ajuns și la Cluj-Napoca. Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România. Produsele noastre au valoare, sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în cât mai multe regiuni din România. Mulțumesc partenerilor pentru suport și, desigur, participanților care ne reprezintă statul cu mândrie”, a declarat președintele CCI, Sergiu Harea.

Potrivit șefei Secției Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții din cadrul CCI, Viorica Cazacu, evenimentul a fost un prilej în plus de a demonstra cât sunt de bune produsele noastre și merită promovate: „Sunt mândră de producătorii autohtoni, care cu multă dăruire și curaj și-au promovat produsele, aici, în România”.

Cazacu a mai menționat că standurile companiilor moldovenești au fost vizitate de un număr impresionant de români, care au apreciat fiecare produs moldovenesc.

Livia Titica, reprezentanta unui brand autohton, a menționat că atmosfera la Cluj-Napoca a fost una foarte frumoasă, întrucât oamenii au vizitat standurile moldovenești până târziu și au făcut cunoștință cu produsele noastre.

Participanții expoziției au fost susținuți și de un grup de moldoveni stabiliți la Cluj-Napoca, care au așteptat cu nerăbdare să revadă produsele îndrăgite.

„Suntem o mică, dar inimoasă părticică din comunitatea basarabenilor stabiliți în Cluj și susținem parcursul european al republicii noastre, susținem din tot sufletul producătorii noștri”, a spus un vizitator al expoziției.

Ediția din acest an a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova, cu suportul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ambasadei R. Moldova în România, Primăriei Cluj-Napoca, Consiliului local Cluj-Napoca și Asociației Meșteșugarilor Cluj-Napoca.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md