15:49:33 21.02.2024
Stiri

FOTO // A.S.I.C.S. i-a PREMIAT pe cei mai buni judocani din R. Moldova. Plamen Milanov le-a promis sportivilor că-i va face MILIONARI, dacă câștigă AURUL olimpic

Actualitate 15.12.2022 15:40 Vizualizări4597 Autor: Ziarul National
FOTO // A.S.I.C.S. i-a PREMIAT pe cei mai buni judocani din R. Moldova. Plamen Milanov le-a promis sportivilor că-i va face MILIONARI, dacă câștigă AURUL olimpic


Cei mai buni judocani ai R. Moldova au fost răsplătiți de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) pentru rezultate marcante obținute în acest an la competiții internaționale. Premierea a avut loc la Gala aniversară a Federației de Judo din R. Moldova.

În cadrul galei a fost stabilit TOP-5 al premianților:

Denis Vieru, numărul 1 în clasamentul internațional judo – 100 de mii de lei;

Mihail Latîșev, campion european U21 – 62,5 mii de lei;

Oxana Diacenco, medaliată cu bronz la campionatele europene din Sarajevo și Praga – 25 de mii de lei;

Adil Osmanov, medaliat cu bronz la campionatul european din Sarajevo – 15 mii de lei;

Alin Bagrin, medaliat cu bronz la campionatul european din Praga – 10 mii de lei.

„Cu toții sunteți speranțele olimpice ale republicii noastre și vă dau asigurări că Asociația A.S.I.C.S. va continua să vă susțină, pentru ca să vă îmbunătățiți rezultatele din anul 2022, să vă calificați la Olimpiada de la Paris și să urcați pe podiumul de premiere. Vă amintesc despre promisiunea noastră – 1 000 000 de lei pentru medalia olimpică de aur. Îmi doresc foarte mult să văd drapelul R. Moldova ridicat cât mai des la Jocurile Olimpice, pentru ca să vă ofer premiile promise”, a declarat președintele de onoare al A.S.I.C.S., Plamen Milanov, în cadrul ceremoniei de premiere.

La rândul său, președintele Federației de Judo din R. Moldova, Andrei Golban, a mulțumit pentru aprecierea rezultatelor sportive, sub formă de premii financiare consistente.

„Este o recunoaștere a meritelor sportivilor și o motivație pentru ei ca să lupte în continuare, să promoveze imaginea Moldovei la competițiile de prestigiu de peste hotare”, a spus Andrei Golban.

Premii financiare au primit și antrenorii sportivilor. În total, A.S.I.C.S. a oferit în acest sens 310 000 de lei.

În semn de înaltă apreciere a contribuției la dezvoltarea judo în R. Moldova, Plamen Milanov a fost decorat de către președintele Uniunii Europene de Judo, Laszlo Toth, cu medalia „Tokyo 2020”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md