17:14:37 22.03.2023
Stiri

Expertizele Secției toxicologie medico-legală din cadrul Centrului de Medicină Legală din Chișinău, recunoscute la nivel internațional

Actualitate 20.01.2023 14:41 Vizualizări1286 Autor: Ziarul National
Expertizele Secției toxicologie medico-legală din cadrul Centrului de Medicină Legală din Chișinău, recunoscute la nivel internațional PNUD Moldova


Secția toxicologie medico-legală din cadrul Centrului de Medicină Legală (CML) din Chișinău a fost acreditată conform standardului internațional ISO/IEC 17025.

Acest lucru demonstrează că laboratorul este dotat și funcționează în conformitate cu standardele internaționale, personalul este calificat, iar metodele aplicate asigură obținerea rezultatelor exacte.Prin oferirea expertizelor de calitate înaltă, laboratorul a devenit mai competitiv, ceea ce duce la creșterea încrederii beneficiarilor în serviciile prestate de experții CML.

Pe durata procesului de acreditare, Centrul de Medicină Legală a beneficiat de suport din partea PNUD Moldova la pregătirea documentelor necesare, dar și la validarea metodelor aplicate la efectuarea expertizelor.

Asistența a fost oferită în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Suediei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

20.03.2023 09:06 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin, Maia Sandu și...

17.03.2023 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scuturând rămășițele...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md